CreativeHub
Академии
Кариера
Кампус: Македонија

Ти си на вистинското место ако…

Сакаш да ја промениш кариерата

Невработен си и потребни ти се вештини за да започнеш нова кариера

Сакаш брзо да напредуваш на работа и ти требаат дополнителни знаења

Завршуваш средно и не знаеш што понатаму

Не си задоволен од изборот на факултет и сакаш да го промениш тоа

Ги гледаш другите околу тебе како напредуваат, а ти стагнираш

на вистинското место си Исто така ако:

Сакаш да имаш “План Б кариера” во животот

Не ти се потребни традиционални, туку #вештини на иднината

Сакаш да стекнеш вештини за брзорастечка кариера што ќе можеш да ја работиш од дома - засекогаш.

Те одбиваат на интервјуа за работа

Нашите #Result-Oriented програми

Потврдени од 900+ Студенти

“Работев во продажба неколку години, сакав да почнам да работам за себе, но не знаев што. Се запишав на Академија за графички дизајн за да научам да правам реклами, логоа и да работам за себе и од дома.“

Creative Hub Student
Сара

Академија за Графички Дизајн

“Додека бев во средно, ја слушав Академијата за графички дизајн. Дополнително се запишав на Miami Ad School во Берлин поради тоа што дипломата од Creative Hub е признаена таму.“

Creative Hub Student
Тамара

Академија за Графички Дизајн

“Работев како архитект, но не бев задоволна од условите. Сметав дека UX/UI е сродна професија, па затоа се запишав на Академијата и веднаш се вработив по завршувањето.“

Creative Hub Student
Александра

Академија за Web Design

“Дипломирав превод и толкување, не најдов простор за работа и се запишав на Академија за да се преквалификувам во дигитален маркетинг. “

Creative Hub Student
Стојанчо

Академија за Дигитален Маркетинг

“Завршив Јава Академија и се вработив веднаш како Junior Java програмер во италијанската ИТ компанија, Сапиенца.“

Creative Hub Student
Никола

Академија JAVA

“Работам во продажба веќе неколку години и сакав да го доусовршам менаџирањето со социјалните медиуми, па затоа се запишав на Академијата.“

Creative Hub Student
Митко, Скопје

Академија за Дигитален Маркетинг

“Се запишав на Академијата за дигитален маркетинг додека бев се’ уште во средно за да го искористам времето и да стекнам вештини што побрзо. Creative Hub ми овозможи да плаќам на 50 рати што беше многу олеснителна околност за мене бидејќи имав само 16 години.“

Creative Hub Student
Ѓорѓи, Струмица

Академија за Дигитален Маркетинг

“Работев како келнер во кафуле и сакав да променам професија. Се запишав на Академијата за дигитален маркетинг и веднаш се вработив во Power Ad. Една година по завршувањето на Академијата работам во Дубаи, во Advertum, како маркетинг менаџер.“

Creative Hub Student
Љупче, Струмица

Академија за Дигитален Маркетинг

“Работев како професор по англиски јазик, се одлучив за Академија за дигитален маркетинг бидејќи сакав да почнам да работам како copywriter. Сега пишувам книги за Амазон.“

Creative Hub Student
Јована, Велес

Академија за Дигитален Маркетинг

“Јас се запишав на дигитален маркетинг, а сестра ми на графички дизајн. По завршувањето на Академијата се вработив како SEO специјалист во Shortlist.“

Creative Hub Student
Ирена, Скопје

Академија за Дигитален Маркетинг

“Разликата помеѓу факултет и Creative Hub е практичното и применливото знаење што го добив тука. Завршив UX/UI Академија и изградив портфолио. Преку Creative Hub бев повикан на неколку интервјуа и како резултат на сето тоа ја добив првата работа како UX/UI дизајнер.“

Creative Hub Student
Антониј

Академија за UX/UI Дизајн

“Сакав да променам кариера од продажба во дигитален маркетинг бидејќи сакав да растам и да заработувам повеќе.“

Creative Hub Student
Соња

Академија за Дигитален Маркетинг

“Додека бев во средно водев свој Блог, па затоа и се запишав на Акaдемија за дигитален маркетинг. Преку организираниот Хакатон од страна на Creative Hub се вработив во Idea Lab.“

Creative Hub Student
Фросина, Скопје

Академија за Дигитален Маркетинг

“Јас сум мајка на 2 деца и воедно сум дипломиран правник. Сакав работа што можам да ја работам од дома и затоа се запишав на Академијата. Среќна сум што си ја остварив целта и сега работам freelance за романската фирма Marketing Corner Studio.“

Creative Hub Student
Љубица, Скопје

Академија за Дигитален Маркетинг

“Имам успешна музичка кариера и сакав да научам како самиот да се промовирам на социјалните медиуми и да се стекнам со дополнителни вештини што би ми овозможиле да имам и план Б во животот. “

Creative Hub Student
Филип, Скопје

Академија за Дигитален Маркетинг

“Имам 18 години и многу време поминувам на Инстаграм. Се сметам себеси за многу креативна особа. Избрав Академија за дигитален маркетинг бидејќи сакам да работам нешто креативно.“

Creative Hub Student
Мери, Кочани

Академија за Дигитален Маркетинг

“По професија сум пијанист и живеев и работев во Дубаи. За време на пандемијата се запишав на Академија за дигитален маркетинг. Преку Creative Hub се вработив во грчка маркетинг агенција.“

Creative Hub Student
Христина, Скопје

Академија за Дигитален Маркетинг

“Се запишав на Академија за графички дизајн поради мојата креативност и пасија за content creation. Сега работам како part-time дизајнер и истовремено студирам психологија. “

Creative Hub Student
Сандра

Академија за Графички Дизајн

“Додека студирав маркетинг на факултет сметав дека имав недостиг од дигиталните вештини поврзани со маркетингот, па затоа се одлучив да се запишам на Академија. Веднаш по завршувањето се вработив во IMA.“

Creative Hub Student
Ангела, Скопје

Академија за Дигитален Маркетинг

“10 години работам како сметководител и на Академијата се запишав за да ја променам професијата. Особено ми се допаднаа реалните проекти и фидбекот преку кој се стигнува до вработување. “

Creative Hub Student
Јасмина, Куманово

Академија за Дигитален Маркетинг

“Дипломирав семејни студии, но поради панедимијата сакав да работам од дома. Затоа се запишав на Академијата за дигитален маркетинг и веќе 5 месеци сум дел од remote тимот на Creative Hub. “

Creative Hub Student
Ангела, Куманово

Академија за Дигитален Маркетинг

“Сопственик сум на агенција за илустрација и сакав сама да научам да си ги менаџирам социјалните медиуми наместо да плаќам некој друг“

Creative Hub Student
Катерина, Скопје

Академија за Дигитален Маркетинг

“Студент сум на Економски факултет и Академијата ја запишав паралелно со студиите бидејќи сакав да стекнам практични знаења за дигитален маркетинг и да работам на реални проекти.“

Creative Hub Student
Валентина, Кичево

Академија за Дигитален Маркетинг

“По 8 години работење како проектен асистент во јавна администрација, одлучив да направам промена на кариерата и се запишав на Академијата за дигитален маркетинг. По завршувањето на Академијата се вработив во маркетинг агенцијата на предавачот Борче.“

Creative Hub Student
Катерина, Скопје

Академија за Дигитален Маркетинг

Кои се вработија во
Топ 100 најуспешни компании

ЗОШТО ДА НЀ ИЗБЕРЕШ НАС?

Факултет

Други Академии

Udemy

Creative Hub

4 години учење

6-9 месечни програми

Работа на реални проекти

Експерти од пракса

3 програми и цени според твоите потреби

Забрзана (Fast-Track) Програма со 1 на 1 менторски сесии

Гарантирана работа

Регрутер посветен на тебе кој ќе те поврзе со компании по завршувањето

Програма изработена со ментори од САД и Европа

Канцеларии во Македонија, Косово и САД

Диплома со ЕКТС кредити

Меѓународно акредитирана диплома од САД

Networking

Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle
Circle

90% од нашите вработени се
наши поранешни студенти

Бојан Коскаров

Бојан Коскаров
Ја основаше компанијата на своja 21 година, од Бојан можеш да научиш сѐ за претприемништво и бизнис од нула.

Александра Милошеска

Александра Милошеска
Архитект, во 2019 одлучи да ја промени кариерата и се запиша на нашата Академијата за UX/UI. Денес е нашиот UX/UI дизајнер и асистент на Академијата за UX/UI.

Арлинда Калоши

Арлинда Калоши
Најмотивираниот студент на Академијата за дигитален маркетинг во Приштина, денес нашиот lead маркетер за Косово и САД.

Стојанчо Новаковски

Стојанчо Новаковски
Филолог по вокација, кој беше дел од Академијата за дигитален маркетинг. Денес е главниот координатор на сите Академии и менаџер за продажба во Македонијa.

Поттикнуваме еднаков раст за сите вработени

Women in tech
Purple thick

Програми за жени лидери

Women in tech
Purple thick

Развој на лидери

Да работиш во Creative Hub значи дека си дел од компанија која ти дава шанси за интернационален раст, едукација, патувања и ре-локација!

Environmental
Philanthropy

Дали знаеш дека за почетокот на секоја нова група садиме
дрво и ја подобруваме средината во која сите живееме?

Environmental Environmental

некоја од нашите програми и придружи ни се!

Прочитај за нас во:

US Logo US Logo US Logo US Logo US Logo US Logo
US Logo US Logo US Logo US Logo US Logo US Logo

Имаш прашања? Закажи разговор со #career-advisor денес!

Creative Hub Stojancho

Пријави се и закажи онлајн состанок со Стојанчо.