Hiring Platform
Website Visits
web counter

Уште си заглавен во океанот од таленти? Избирањето на вистинскиот сега е
лесно, затоа што ние сме тука за вас.
Збогатете го вашиот тим со еден од нашите „златни деца“.

Скролнете подолу!

Trusted by:
...

Milena Anastasovska

HR 2022

Skills & expertise:

Organizing

Communication with clients/customers

Writing

Creativiy

Tools:

Excel

Word

Power Point...

Jana Dimitrievska

HR 2022

Skills & expertise:

Communication

Employee’s management

Organizing events

Office management

Organizing trainings

Tools:

Excel

Word

Performance management...

Verce Taseva

Java 2020

Skills & expertise:

SQL

Database

Basic Design

Creativity

Tools:

InteliJ

Web Storm

pgAdmin

Power BI

Excel

MATLAB

Adobe Photoshop
...

Igor Zafirovski

Graphic Design 2020

Skills & expertise:

Creativity

Photo Editing

Logo Creation

Ad Design

Color Sense

Tools:

Adobe Photoshop

Adobe Illustrator

Adobe InDesign

Adobe XD

Adobe Lightroom...

Valerija Lazarova

Graphic design and advertising 2020

Skills & expertise:

Social Media

Content Creation

Basic Design Skills

Creativity

Photo Editing

Logo Design

Digital Printing

Ad Design

Color Sense

Tools:

Adobe Photoshop

Adobe Illustrator

Adobe InDesign

After Effects

...

Sandra Naumcheva

Graphic Design and Advertising 2020

Skills & expertise:

Social Media

Creativity

Photo Editing

Logo Design

Digital Printing

Ad Design

Color Sense

Tools:

Adobe Photoshop

Adobe Illustrator

Adobe InDesign

2D Image

Manipulation


...

Slobodanka Kostovska

Digital Marketing 2020

Skills & expertise:

SEO

Social Media

Content Creation

Basic Design Skills

Email-Marketing

Creativity

Photo Editing

Tools:

Adobe Photoshop

Google AdWords

Facebook Advertising Platform

MailChimp...

Radmila Markovska

Graphic Design 2021

Skills & expertise:

Creativity

Photo Editing

Logo Design

Digital Printing

Ad Design

Color Sense

Tools:

Adobe Photoshop

Adobe Illustrator

Adobe InDesign

2D Image Manipulation

Adobe Premiere Pro

...

Petar Veljanovski

Digital Marketing 2021

Skills & expertise:

Recruting

Employment Laws

Employee Engagement

Compensation and Benefits

Tools:

Preformance Managment

Succession Planning

Google AdWords

Facebook Advertising Platform

Google Analytics

...

Monika Ognenovska

Digital Marketing and Account Manegment 2021

Skills & expertise:

SEO

Creativity

Photo Editing

Retention

Training

Employment Laws

Compenstation and benefits

Tools:

Google AdWords

Facebook Advertising Platform

Adobe Photoshop

...

Maja Demurdzieva

E-commerce 2020

Skills & expertise:

SQL

SEO

Social Media

Content Creation

Basic Design Skills

Email Marketing

Tools:

Adobe Photoshop

Google AdWords

Facebook Advertising

MailChimp

Ahrefs

Google Analytics


...

Klimentina Naumovska

Digital Marketing 2021

Skills & expertise:

Social Media

Content Creation

Email Marketing

Basic Design

Tools:

Adobe Photoshop

Google AdWords

MailChimp

Ahrefs


...

Katica Nikolovska

Graphic Design 2020

Skills & expertise:

Social Media

Photo Edit

Logos

Ad Design

Content Creation

Tools:

Photoshop

Illustrator

After Effects

Google Analytics

Premiere Pro


...

Katerina Stojkova

Digital Marketing 2021

Skills & expertise:

SEO

Social Media

Content Creation

Basic Desgin

PPC Marketing

Email Marketing

Tools:

Google AdWords

Facebook Advertising

Hubspot

Google Analytics

...

Emilija Grozdanovska

Digital Marketing 2020

Skills & expertise:

SEO

Social Media

Content Creation

Basic Design

Email Marketing

Tools:

Adobe Photoshop

Google AdWords

Google Analytics...

Elena Petrinski

Web Design 2019

Skills & expertise:

Data Visualization

Statistics

Basic Design

Creativity

Color Sense

Tools:

Excel

Word

Succession Planning

Payroll Management

Google Analytics...

Anuska Simjanovska

Graphic Design 2020

Skills & expertise:

Photo Editing

Digital Printing

Logo Deisgn

Ad Design

Font creating

Label design

Newsletter design

Tools:

Adobe Photoshop

Adobe Illustrator

Adobe InDesign

2D Image Manipulation

...

Angela Tanusoska

Digital Marketing 2020

Skills & expertise:

SEO

Social Media

Content Creation

Email Marketing

Basic Design

Tools:

Google AdWords

Facebook Advertising

MailChimp

Ahrefs

Google Analytics

Canva...

Anastasija Blazevska

Digital Marketing 2020

Skills & expertise:

SEO

Social Media

Content Creation

Tools:

Adobe Photoshop

Google AdWords

Facebook Advertising

MailChimp

...

Elena Stojanovska

Graphic Design 2020

Skills & expertise:

Digital Marketing

Graphic Design

Email Marketing

Creativity

Social Media

Logo Creation

Basic Design

Ad Design

Tools:

Adobe Photoshop

Graphic Design

Adobe InDesign

Stories from Employers                       Stories from Employers                        Stories from Employers


Connecting people to opportunities, not offices.


...
Ѓорѓи Спасов
ко-сопственик на „Play Fit Move Wellness“

„Бидејки го проширивме нашиот бизнис и добивме многу поголем спектар на услуги, решивме да инвестираме нешто во самите себе и во нашата компанија за да го искористиме тоа на најдобар можен начин и да бидеме по ефикасни и препознатливи на пазарот.“

...
Ангела Давчевска
и Филип Талески
сопственици „Job House”

„Секоја компанија има обврска кон своите вработени, да ги поддржи во нивниот развој, да ги мотивира да ги извршуваат своите работни обврски, да бидат извонредни во тоа што го прават, континуирано да ги развијат нивните компетенции, а со тоа ќе ги поттикнеме за личен развој, ќе им овозможиме подобра иднина, а со тоа тие ќе влијаат на развојот на компанијата и заедницата.“

...
Мелина Милески
сопственик „Силуете“

„Сметам дека постојано треба да се надоградуваме себеси, и навистина сум презадоволна од соработката со Вас и Вашата Aкадемија за Дигитален Маркетинг.“

...
George Kapernaros
CEO, GK Digital E-commerce Agency | Greece

„With Creative Hub we did a Digital Marketing Hackaton and I hired one student that started working remotely for my E-commerce Digital Marketing Agency in Athens“.Our Academies                       Our Academies                        Our Academies
Академија за човечки ресурси

Научи како да управуваш и да го развиваш човечкиот капитал во компанијата. Единствено кај нас ќе се стекнеш со Американска диплома. Работи со тимови од другите академии каде заеднички ќе работите на HR tech алатки.


999 EUR

...
JAVA Академија

36-неделна напредна програма со 60 часа вежби која ќе ти даде знаење и насока во твојата кариера како Јава јуниор програмер. Јава академијата е за почетници исто како и за студенти кои што веќе имаат искуство и практични знаења во програмирање.


2100 EUR

...
Digital Marketing Academy

Академијата за графички дизајн и адвертајзинг нуди програма наменета за сите коишто сакаат да стекнат дополнителни вештини, да ја изразат својата креативност или да сменат професија.


1200 EUR

...