fbpx

E-commerce Академија

Џеф Безос е еден од најбогатите луѓе во светот.Amazon, Uber, Airbnb се само дел од e-commerce страните кои го променија начинот на кој купуваме. Оваа Е-комерц Академија е токму за оние кои сакаат да се предизвикаат како претприемачи во онлајн бизнисот. Но, и за оние кои работат во e-commerce и сакаат да го подобрат своето знаење. Тука ќе научите сè! Ќе изберете бизнис модел соодветен за Вас, ќе научите како да го изградите и позиционирате на пазарот. Ќе научите дигитален маркетинг кој Ви е потребен за промоција, оптимизација и ретаргетирање на клиенти. Како да ги таргетираме оние кои стигнале до чекорот да го “стават производот во кошничката, но не извршиле плаќање”? Ќе израдите сами e-commerce веб страна во WordPress за Вашиот бренд.

Вашата компанија ќе биде “live” пред да ја завршите Академијата.

Како да добиете финансирање за неа? Преку многубројни сесии што ќе организираме со предавачи од финансиски институции и акцелератори ќе добиете шанса да ја претставите Вашата идеја и да добиете финансирање.

Никогаш не било полесно да започнете сопствен бизнис!

Се што сакате да направите во животот е возможно. И зависи од самите Вас! Да имате Ваша онлајн предавница преку која ќе  заработувате каде и да сте, е цел која многумина сакаат да ја достигнат. Но, колку сте спремни да посветите време за да го научите тоа?

На Академијата ќе добиете практично знаење. Преку низа реални проекти по секој предмет ќе ја разберете суштината на предметите. Но, за успех е потребно да вложите многу време и мотивација.,

 

Интерактивна онлајн програма

Предавањата на Академијата во моментов се одвиваат онлајн. Бенефитот на онлајн програмата е што можете да ја следите каде и да сте. По завршувањето на секое предавање добивате снимен видео материјал кој можете одново да го прегледате. Ова е добро бидејќи нереко се случува на студентите да им биде потребно одново и одново да го прегледаат материјалот. Особено кога првпат се среќаваат со некоја област.

 

Финансирање

Во нашата земја постојат голем број на институции кои можат да го подржат стартот на Вашата идеја. Но без знаење ќе треба да потрошите парите на други кои ќе го изградат сајтот за Вас или пак ќе работат дигитален маркетинг. Инвестицијата во оваа Академија е инвестиција во Вас и Вашето знаење, за да немора да зависите од други на стартот.

Дигитален маркетинг

 • Facebook Ads Manager
 • Email marketing for E-commerce
 • Search engine optimization
 • Adobe Photoshop basics

 

Градење E-commerce site во WordPress

 • Introduction to web development
 • Learning HTML & CSS in WordPress
 • Responsive design with media queries
 • Introduction to WordPress website building
 • Best practices of WordPress website design
 • Website code troubleshooting
 • Custom coding in WordPress
 • Website speed optimization
 • Project backup and migration
 • Final Project – E-commerce website

 

Бизнис модел

 • Customer Mapping
 • Choose the right business model for your company

На Македонски јазик

 

• Иле Петрушев in

Искусен дизајнер со работно искуство во полето на адвертајзинг и дизајн. Искусен во Branding, User Interface, Advertising, Web Design и Typography.

 

• Маја Цветкова

Adobe Certified Expert in Photoshop. Повеќе од 20 години искуство како предавач.

 

• Димитар Скепароски in

Сениор WordPress дизајнер и имплементер и основач на Skepar Solutions. Со 17 годишно искуство во IT технологија и повеќе од 500 успешно завршени проекти за домашни и странски клиенти и компании.

 

• Мирослав Славковски in

Digital Marketing менаџер со повеќе од 5 години искуство и работа со Facebook Advertising во повеќе агенции.

 

• Сергеј Зафироски in

Основач на Insider ID, консултант со повеќе од 10 годишно искуство во работењето со консалтинг и развивање на бизнис модели.

Сакате да се запишете, но не сте сигурни?

Бидете ни гостин на едно предавање, запознајте ги предавачите и нивниот стил. Како и слушнете ги искуствата на студентите.

Аплицирајте на линкот во прилог и ќе Ви испратиме линк за приклучување доколку има активна група во моментот. Доколку нема, ќе Ви испратиме бесплатен видео запис од нашите предавања и вебинари.
Пријави се и биди гостин на час

Пријава

Наскоро.

1,900 EUR

 

7 месеци

Плати на 15, 24, 36 или 50 рати

w

Македонски јазик

Z

Период за онлајн подготовка

Z

Помош при вработување по Aкадемијата

Z

Меѓународен сертификат + Додаток на диплома со ЕКТС кредити

     ДОБИЈ 10% ПОПУСТ

     ДОБИЈ 10% ПОПУСТ

     АПЛИЦИРАЈ СЕГА

     Пријавата е успешна. Ви благодариме!

     Pin It on Pinterest