fbpx

Академии

Јава Академија

Јава Академија

Оваа програма е вистински избор, независно дали имате основни познавања или пак сте почетник. Програмата опфаќа основи на Java и веб апликации со користење на Java и...

read more
Академија за човечки ресурси

Академија за човечки ресурси

Доколку работите со луѓе – оваа Академија е вистинскиот избор за Вас! Зошто го велам ова? Академија за човечки ресурси е многу повеќе од тактики на регрутација и...

read more
UX UI Академија

UX UI Академија

За да може еден дизајнер да креира апликација или веб сајт соодветен за корисникот, прво треба да ја разбере суштината на бизнисот. Да ги постави правилните прашања и...

read more
Академија за Data Science

Академија за Data Science

“Data Analyst” е професија на иднината. Сè повеќе компании отвараат работни позиции за дата аналитичари. Зошто е толку значајна анализата на податоци? Да го претставиме...

read more
.Net Академија

.Net Академија

Програмата на .NET Академијата можат да ја посетуваат и почетници. Самата програма е поделена на два дела: основен курс за оние што никогаш не учеле програмирање и...

read more
iOS Академија

iOS Академија

Apple направи голема промена во технологијата. Со воведувањето на иновацијата на персоналниот компјуер Mac, Стив Џобс го промени светот. По него следуваа iPhone, iPad,...

read more
Андроид Академија

Андроид Академија

Ако сакате да научите како да изградите Play Store апликации, ова е Академијата за Вас. Не е потребно претходно знаење, но ако имате познавање од Јава тоа ќе биде во...

read more
Академија за графички дизајн

Академија за графички дизајн

Академијата за графички дизајн е правилниот избор за оние кои сакаат да ја изразат својата креативност! Оваа програма не нуди само техничка спрема во програмите на...

read more
E-commerce Академија

E-commerce Академија

Џеф Безос е еден од најбогатите луѓе во светот.Amazon, Uber, Airbnb се само дел од e-commerce страните кои го променија начинот на кој купуваме. Оваа Академија е токму...

read more

     ДОБИЈ 10% ПОПУСТ

     ДОБИЈ 10% ПОПУСТ

     АПЛИЦИРАЈ СЕГА

     Пријавата е успешна. Ви благодариме!

     Pin It on Pinterest