fbpx

Новости од нашиот блог

Академија чии ментори се експерти во полето во кое работат и кои можат да пренесат искуство од секојдневието што би им помогнало на студентите во иднина.

Во денешното интервју разговараме со Мирослав Славковски, предавач на Академија за Дигитален Маркетинг по предметот Facebook Ads. Мирослав е Digital...
Valon - lecturer Академија за Дигитален маркетинг

Одлична Академија пред се фокусирана во краток временски рок да им овозможи на луѓето адаптација на нивните кариери во вистинска насока.

Во денешното интервју разговараме со Валон Ибраими, предавач на Академијата по предметите PR и Marketing Management. Валон е PR & marketing...
Digital marketing student Elizabeta

На сите модули имаме и практичен дел каде можеме да го примениме тоа што сме го научиле, што е особено важно во дигиталниот маркетинг

Запознајте се со Елизабета, дипломиран инженер геолог и студент на Академијата за Дигитален маркетинг. Која е нејзината мотивација да се запише на...
Front-end lecturer Сашо

 Ваков тип на Академии им нудат на луѓето да се преквалификуваат, но и да си овозможат подобар живот и подобра иднина…

Пред почетокот на новата група на Академијата за фронт-енд програмирање, разговараме со Сашо Митковски еден од предавачите на Академијата. За...
Lecturer Aleksandra - UX/UI Akademija

Неформалното образование, според мене, отсекогаш било чекор понапред од формалното најмногу поради блискоста со учениците и поради директниот пристап.

Денес разговараме со Александра Милошеска, ментор на UX/UI Академијата. Она што е интересно за Александра е дека во 2019 беше и самата дел од UX/UI...

          Pin It on Pinterest