Зошто да избереш Front- end програмирање во Creative Hub?

Дали некогаш сте ја погледнале вашата омилена страна и сте се запрашале зашто изгледа така, како функционираат копчињата или сте помислиле: Колку е се тоа комплицирано? Дали јас би можел да го сторам тоа?  Доколку би сакал да работиш на изгледот, естетиката и целокупниот дизајн на една веб страна, ти препорачувам да ја погледнеш целокупната […]
11.12.2021

Дали некогаш сте ја погледнале вашата омилена страна и сте се запрашале зашто изгледа така, како функционираат копчињата или сте помислиле: Колку е се тоа комплицирано? Дали јас би можел да го сторам тоа? 

Доколку би сакал да работиш на изгледот, естетиката и целокупниот дизајн на една веб страна, ти препорачувам да ја погледнеш целокупната програма за front- end Aкадемија во Creative Hub.

Доколку не си сигурен дали целосната Академија за front- end програмирање е за тебе, воведовме бесплатна програма за почетници, на која ќе работиш со ментор и ќе дознаеш дали ова е професијата што ја сакаш. 

За кого е оваа бесплатна програма

Оваа програма е наменета за секој што сака да започне да работи како front- end програмер и да се развие професионално во полето. За да започнеш со програмата не ти е потребно предзнаење, само силна мотивација!

 • Почетници без преходно искуство кои имаат за цел да изградат кариера во оваа област
 • За секој што сака да направи промена во својата кариера, или да се доквалификува
 • Секој што има основни познавања, но сака да ги унапреди своите вештини

Зашто да аплицираш?

 • Започнуваш со воведен  бесплатен курс
 • Учиш од искусен CTO & front-end девелопер 
 • Ќе изработиш сам мини вебсајт

Доколку успешно го завршиш воведниот бесплатен модул и го положиш испитот ќе имаш шанса да се квалификуваш за влез во програмата на Академијата за front- end програмирање.

Дали знаеш дека?

97% од нашите студенти започнуваат работа во IT секторот од 1- 6 месеци по завршување на Академијата.

4 Чекори до патот кон нова кариера

1. Аплицирај за бесплатен курс и изработи сопствен сајт

Започни со учење на бесплатниот курс ,,Вовед во програмирање” и изработи сам сајт за да видиш дали оваа професија е за тебе.               

2. Постави ги основовите во front- end програмирање

Надгради ги твоите базични познавања и стекни се со фундаментални знаења и вештини во областа на програмирање.

3. Надогради го твоето знаење со специјализираната и напредна програма на Creative Hub и стекни се со непоходни вештини за да започнеш со работа како front- end програмер.             

4. Реализација на кариера и дипломирање

Заврши ја целосната програма успешно и стекни се со акредитирана диплома со ЕКТС кредити.

Според едно истражување спроведено од Forbes преставува кариера на денешницата. Aко си креативен по природа, но сакаш прецизност и функционалност и имаш трпение работите да ги средуваш одново, тогаш оваа професија би била идеална за тебе.

Побрзајте уписите се во тек! Аплицирајте тука

 

 

 

 

 

 

 

 

Поврзани постови

     Pin It on Pinterest

     Share This