fbpx

 7 причини зошто да избереш Мини Code Aкадемија

Се прашуваш дали Мини Code Академија е за тебе? Еве 7 причини зошто да избереш: 4 неделна спринт програма 4 недели се сосема доволно време за да се совладаат програмските јазици HTML и CSS. Што исто така значи дека 4 недели се сосема доволни да поединец научи да изгради своја статична веб страна. Менторот ќе […]
7 pricini
06.02.2022

Се прашуваш дали Мини Code Академија е за тебе? Еве 7 причини зошто да избереш:

4 неделна спринт програма

4 недели се сосема доволно време за да се совладаат програмските јазици HTML и CSS. Што исто така значи дека 4 недели се сосема доволни да поединец научи да изгради своја статична веб страна. Менторот ќе вложи труд да ве насочи и научи, но само оние кои ќе вложат труд, континуирано и напорно ќе работат на предавањата, но и надвор од нив, ќе можат успешно да направат своја целосно респонзивна веб страна

      Регистрирај се за Front-End Академија!

Регистрирај се за Front-End Академија!

100% активно учество

Заборави на слушање предавања и фаќање забелешки, кодирањето се учи преку пишување код. Со активно слушање и учество во наставата, вие ќе бидете подготвени на првиот час да го напишете својот прв код.

Менторски фидбек и насока

Работа со ментор кој постојано е тука за вас. Ментор кој го изодел вашиот пат и затоа е тука, да ве научи и насочи како треба, да ви укаже на грешките и помогне во успешните подвизи.

Почеток на професија со финансиски бенефиции

Ова e една од најбараните професии во последнава деценија, вашата работа е да одговорите на барањата на клиентите со одлични и функционални веб страни, што значи за тоа задоволство тие плаќаат повеќе и од просечна македонска плата.

Целосно практична

Теорија даваат сите, практичната настава е онаа која ви е потребна, а оваа Mini Code Академија на тоа е ставен акцентот. Се што ќе научите, во иднина ќе можете успешно да го примените!

Ќе ја изработиш твојата прва веб страна и ќе бидеш горд на себе! 

Крајот на Mini Code Академијата е резервиран за работа на практичен проект, односно секој од вас ќе направи своја статична и целосно респонзивна, на повеќе уреди, веб страна. Вашето првенче во оваа кариера, ќе биде посебна гордост штом сами го изградите.

Регистрирај се за Front-End Академија!

Регистрирај се за Front-End Академија!

Ќе се стекнеш со Европски признаен сертификат! 

Оние студенти кои ќе изберат да се стекнат со Европски признаен сертификат, ќе имаат вклучено дополнителни 5 часа со менторот.

Искористете ја  Early Bird понудата која трае до 10ти јуни и запишете се на Мини Code Академија по цена пониска од регуларната. 

Пријавувањето е на 071 214 849 или закажете онлајн состанок со нашиот Creative Hub координатор Стојанчо на следниот линк.

Поврзани постови

          Pin It on Pinterest

          Share This