Академија за дигитален маркетинг место за отворен дијалог

Академија за дигитален маркетинг и пр, е првата програма која ја воведовме и низ која поминаа голем број професионалци од различни професии. Поради целокупноста оваа програма вклучува дигитален маркетинг, пр но и истражување на пазар и brand engineering. Разговараме со Милена Николиќ Симоновска за нејзиното искуство, очекувањата и идните планови. Creative Hub: Милена, најпрво би […]
академија за дигитален
01.19.2021

Академија за дигитален маркетинг и пр, е првата програма која ја воведовме и низ која поминаа голем број професионалци од различни професии. Поради целокупноста оваа програма вклучува дигитален маркетинг, пр но и истражување на пазар и brand engineering.

Разговараме со Милена Николиќ Симоновска за нејзиното искуство, очекувањата и идните планови.

Creative Hub: Милена, најпрво би сакала да Ве прашам што очекувавте од Академијата за дигитален маркетинг и пр?

М.Н.:Очекувам завршената Академија да ми овозможи подобар работен пласман и статус.

Creative Hub: Какво е Вашето искуство на Академијата за маркетинг и пр?

М.Н.: Презадoволна сум и од предавачите и од условите, начинот на кој беа опфатени сите предмети, овозможената пракса и пристапот и професионалноста на организацијата.

Creative Hub: Дали може да ни кажете нешто повеќе за ребрендрирањето кое го правевте на часовите по Brand Engineering?

М.Н.: Самата можност да се ребрендира производ на голема и успешна компанија беше предизвик.

Да набавевме и повеќе матерјали сигурна сум дека ќе бевме ште подобри.

Creative Hub: Слушавте дигитален маркетинг, но и евент менаџмент, пр, кризен пр, истржување на пазар, копирајтинг. Што Ви остави најголем впечаток?

М.Н.:Евент менаџмент и копирајтинг. Дигитален маркетинг не проследив, се надевам ќе имам можност да ги ислушам и тие 3 предавања.Академија Маркетинг

Creative Hub: За сите студенти кои не биле во можност да проследат предавање им даваме можност да го направат тоа со друга група. Ќе имате можност и Вие да ги проследите предавањата дигитален маркетинг кои сте ги пропуштиле.  Би сакале да Ве прашаме  кој предавач Ви оставил најголем впечаток?

М.Н.: Дина Муцунска и Трајко Џиков.

Creative Hub: Што најмногу Ви се допадна од програмата на Creative Hub?

М.Н.:Отворениот дијалог, можноста за прашања,пристапот на предавачитедека тие се тука за нас и нивната достапност живоста во повеќето предавања , позитивниот амбиент во Creative hub, охрабрувањето од страна на организаторите да веруваме во себе и да создаваме големи планови и проекти.

Ова беше интервјуто со Милена Николиќ Симоновска- студент на Академија за Дигитален Маркетинг и ПР.

Ти Благодариме Милен за одвоеното време, и се надевам на повторна соработка во иднина. Во меѓу време ти посакувам многу професионални успеси и развој од областа на Дигиталниот маркетинг и ПР.

На блогот на Creative Hub, може да прочитате и што останатите студенти имаат да кажат во врска со академиите на кои присуствувале.

Поврзани постови

Предизвикот на паралелно студирање: Успешната приказна на Филип Пецовски

Предизвикот на паралелно студирање: Успешната приказна на Филип Пецовски

Со цел да биде поблиску до остварување на неговата музичка кариера, Филип Пецовски одлучи да биде дел од Академијата за графички дизајн но и од Академијата за дигитален маркетинг и акаунт менаџмент. Тој го сподели неговото искуство со нас.

          Pin It on Pinterest

          Share This