fbpx

„Дигиталниот маркетинг е флексибилна професија“ – Сара

Денеска разговараме со Сара Костадиновска, студент на Академијата за Дигитален маркетинг. Во продолжение дознајте за мотивацијата на Сара да се запише на Академија, искуството со предавањата и зошто таа го избра Creative Hub. Кажете ни нешто повеќе за Вас? Јас сум Сара Костадиновска, доаѓам од Прилеп и имам 23 години. Исто така сум и студент […]
Сара - студент на Академија за Дигитален маркетинг
08.29.2022

Денеска разговараме со Сара Костадиновска, студент на Академијата за Дигитален маркетинг. Во продолжение дознајте за мотивацијата на Сара да се запише на Академија, искуството со предавањата и зошто таа го избра Creative Hub.

Кажете ни нешто повеќе за Вас?

Јас сум Сара Костадиновска, доаѓам од Прилеп и имам 23 години. Исто така сум и студент на Академијата за Дигитален маркетинг во Creative Hub.

Која беше Вашата мотивација да се запишете на Академијата за Дигитален маркетинг?

Мојата мотивација да се запишам на Академијата за Дигитален маркетинг е тоа што работата е флексибилна и може да се работи од било каде. Затоа што самата работа знае да биде забавна.

Last Minute понуда на Академијата за Дигитален маркетинг

Пријави се!

Како сте задоволни од досегашните предавања?

Многу сум задоволна од предавањата. Од нив го добиваме сето потребно знаење за понатамошна работа. Исто така од предавачите имаме голема помош и поддршка.

Дали сте посетувале други Академии претходно и дали направивте истражување на други опции пред да го изберете Creative Hub?

Немам посетувано други Академии претходно. Но, секако истражував за опциите пред да ја изберам оваа Академија.

Last Minute понуда на Академијата за Дигитален маркетинг

Пријави се!

Зошто го избравте Creative Hub и дали би го препорачале на Ваши пријатели?

Creative Hub го одбрав затоа што има многу задоволни студенти што студирале и сега се добро вработени.  Вработените во Creative Hub се секогаш пријателски настроени и се тука за да ни помогнат. Академијата топло им  ја препорачувам на сите што не можат да се одлучат каде да се запишат. Со сигурност дека ќе донесат правилна одлука.

Сите оние кои размислуваат за кариера во областа на дигитален маркетинг, можат да ја искористат Last Minute понудата за запишување на Академија која трае до 15ти септември. 

За пријавување може да не контактирате на 071 214 849 или испратете ни е-маил на contact@creativehub.mk.

За повеќе вакви приказни може да прочитате на нашиот блог.

 

Поврзани постови

          Pin It on Pinterest

          Share This