fbpx

Имам 19 години и учам дигитален маркетинг

Многу сум задоволна од работата на проектите. Имав прилика да ја изразам мојата креативност и со секој проект се здобив со поголемо знаење и искуство. Рече Мери и продолжи да ни раскажува...
дигитален
01.22.2021

Изрази желба за повеќе знаење и изрази ја својата креативност преку Академија за дигитален маркетинг

Мери, најпрво, кажете ни нешто повеќе за Вас и што ве натера да се запишете на нашата Академија за дигитален маркетинг? 

 • Мери Гаврилова: Здраво, јас имам 19 години и по завршувањето на средното образование, се одлучив да се запишам на Академијата  за дигитален маркетинг. Оваа Академија ја избрав бидејќи би сакала да се надоградувам и да изградам кариера во областа на дигитален маркетинг.

Пасош за златни “врати„ преку Академија за маркетинг

На какви проекти работевте во текот на Aкадемијата и дали сте задоволни од работата на истите ?

 • Мери Гаврилова:  Во текот на Академијата работев на доста проекти од различни предмети. Многу сум задоволна од работата на проектите. Имав прилика да ја изразам мојата креативност и со секој проект се здобив со поголемо знаење и искуство. Ова е една од најдобрите работи што ми ги овозможи Академија за  маркетинг.

 

Што можете да ни кажете за предавачите на Академија за маркетинг и интеракцијата на самите предавања?

 • Мери Гаврилова: Иако, секој од предавачите имаше различен начин преку кој ни го пренесе своето знаење, сите успеаа во тоа. Имаат добра интеракција со нас, студентите, и секогаш се на наше располагање ако имаме потреба од помош за задачите. Неделно имаме и домашни задачи кои се оценети од самите предавачи и добиваме соодветен фидбек за истите.

 

Кои предмети од Академијата ви беа омилени и зошто ?

 • Мери Гаврилова:  Сите предмети се интересни и од сите може многу да се научи. Facebook Ads, Email Marketing и HTML би ги издвоила како најомилени до сега, бидејќи имавме повеќе задачи за нив и повеќе време посветував работејќи на истите. Но, со оглед на тоа што сум на половина од Академијата, верувам дека и со другите предмети ќе биде исто, ако не и подобро.

Дали до сега сте задоволни од вашиот перформанс и напредок следејќи Академија за маркетинг?

 • Мери Гаврилова:  Презадоволна сум од досегашната работа на Академијата. Пред да се запишам, немав многу знаење во оваа област. Со Академијата значително брзо напредувам и се надоградувам. Mожам да кажам дека во однос на моето образование, со Creative Hub го направив правилниот избор и го препорачувам на сите истото.

Поврзани постови

Предизвикот на паралелно студирање: Успешната приказна на Филип Пецовски

Предизвикот на паралелно студирање: Успешната приказна на Филип Пецовски

Со цел да биде поблиску до остварување на неговата музичка кариера, Филип Пецовски одлучи да биде дел од Академијата за графички дизајн но и од Академијата за дигитален маркетинг и акаунт менаџмент. Тој го сподели неговото искуство со нас.

     Pin It on Pinterest

     Share This