fbpx

Дизајн на пакување за црна чоколада – Мартина Смилеска

Денес сакаме да споделиме со вас еден проект на студентите од Академија за графички дизајн – дизајн на пакување  ( Packaging design ). Дизајнот на пакување е еден од 6 проекти кои се изработуваат по предметот Adobe Illustrator. Покрај дизајн на пакување студентите изработуваат и: Илустрација Mood board за постер Packaging design Продукт дизајн Монограм Корпоративен […]
Дизајн на пакување за црно чоколадо
09.15.2023

Денес сакаме да споделиме со вас еден проект на студентите од Академија за графички дизајн – дизајн на пакување  ( Packaging design ).

Дизајнот на пакување е еден од 6 проекти кои се изработуваат по предметот Adobe Illustrator.

Покрај дизајн на пакување студентите изработуваат и:

 1. Илустрација
 2. Mood board за постер
 3. Packaging design
 4. Продукт дизајн
 5. Монограм
 6. Корпоративен дизајн за компании ( лого меморандум, нотес и визит карта )

 

Ова е проект направен од нашиот студент Мартина Смилеска која на Академијата се запишала без никакви предзнаења и со цел да научи вештини за да започне да работи како дизајнер.

Во овој дизајн Мартина има искомбинирано илустрација и креиран фонт.


Во прилог погледнете го мокапот и припремата за печат.

дизајн на пакување

дизајн на пакување

Академијата за графички дизајн ќе започне за 15 дена.

Искористи ја понудата со 300 ЕУР попуст и запиши се на Академија која покрај предавањата ќе ти даде и курс за фриленсер и обука за вработување.

Јави се денес и закажи средба во живо со координаторот на Академијата на 071 214 849.

 

 

Поврзани постови

     Pin It on Pinterest

     Share This