fbpx

Добитници на стипендии за Веб дизајн академијата

Добитниците на кампањата “50 стипендии за 50% попуст” на Академија за веб дизајн   Во петокот ја лансиравме нашата нова кампања  која гласеше “50 стипендии за 50 % попуст” на Академија за веб дизајн. Преку Инстаграм, учесниците имаа можност да добијат стипендија со 50% попуст на нашата академија за веб дизајн. Се радуваме на големата […]
интервју
02.18.2021

Добитниците на кампањата “50 стипендии за 50% попуст” на Академија за веб дизајн

Добитници на стипендии за Академија за веб дизајн

 

Во петокот ја лансиравме нашата нова кампања  која гласеше “50 стипендии за 50 % попуст” на Академија за веб дизајн. Преку Инстаграм, учесниците имаа можност да добијат стипендија со 50% попуст на нашата академија за веб дизајн. Се радуваме на големата заинтересиранот во оваа област! Учесниците имаа рок за пријавување на нашата Инстаграм кампања до денес во 12:00 часот. Нашата инстаграм кампања заврши, а со тоа и ги добивме 50 среќни добитници на стипендиите со 50% попуст на академијата за веб дизајн.

Нашите среќни 50-тмина добитници!

Во прилог прочитајте ги имињата на среќните 50 добитници на стипендии од 50% попуст на Академија за веб дизајн :

 1.  @ankapolitanka
 2.  @maeroska
 3.  @nushevas
 4.  @aksrstanoska
 5.  @emakoneska
 6.  @tamarakostoskaa
 7.  @johannanwu
 8.  @k.blazevski
 9.  @zlatkovikjm
 10.  @kolevaab
 11.  @monika_zengovska
 12.  @alexanderjankoski
 13.  @ilina.stankoska
 14.  @fikjoz
 15.  @alexandar.todov
 16.  @sarrakrstevska
 17.  @m.gavv
 18.  @marija.ca
 19.  @bogoevski_
 20.  @nvelkovski1
 21.  @leontinastojkovska
 22.  @pamernida
 23.  @tashkova.e
 24.  @jordanmilev
 25.  @frosinakolevska
 26.  @a.kopchar
 27.  @markovelichkovski
 28.  @anamiciana2018
 29.  @mae.thebee
 30.  @jasna3715
 31.  @chill_top_sme_
 32.  @kiko_kolevski
 33.  @taseskai
 34.  @djagii
 35.  @viktorija_apostolova
 36.  @e_markoski
 37.  @wilmaflinstone_
 38.  @agonpodgragja
 39.  @bundalevskajana
 40.  @nasevska29
 41.  @ilemukanov
 42.  @isidora.ovez
 43.  @n3naaaaa
 44.  @kimoska.katerina
 45.  @dimitrievlj
 46.  @tasseva
 47.  @marijabikova
 48.  @ivana_petkovskaa
 49.  @zokisimovskaverica
 50.  @sarastevchevska

Ова се нашите идни веб дизајнери! Им честитаме на добитниците и им посакуваме успешен старт во веб дизајнот!

Нашата Академија ви нуди можност да се научат најкористените алатки и вештини во областа на веб дизајнот. Овие вештини ќе имате можност да ги примените во практика преку реални проекти, под водство на професионалци кои ќе бидат достапни во секој момент за вас!  Во текот на Академијата за веб дизајн, ќе се стекнете со подетални знаења преку одделни предмети во оваа област. Преку нашата програма вие ќе дизајнирате, анализирате и креирате со помош на алатки и програми кои детално ќе ги проучувате и практикувате. Како една од најчесто бараните професии на глобалниот пазар, Ние сме токму тие кои ќе ви помогнат да станете веб дизајнер!

Покрај веб дизајн, ние ви нудиме можност да изучувате различни дигитални вештини кои преку нашите академии. Погледнете ги нашите академии доколку сте заинтересирани за проширување на вашите знаења или сакате да смените кариера! Не е потребно претходно знаење, потребно е само да се има желба!

Доколку имате некои прашања во однос на тоа како да ја реализирате стипендијата, контактирајте не на 071  214 849 или пак на contact@creativehub.mk

Поврзани постови

Како до повисок Е-mail Open Rate?

Како до повисок Е-mail Open Rate?

E-mail маркетингот, кој е неверојатно популарен кај големите но и мали бизниси, е дел од листата најдобри маркетинг стратегии. Зошто е толку популарен?

     Pin It on Pinterest

     Share This