fbpx

„Забрзан процес на стекнување на вештини преку Fast-track програмата“ – Бојана

Денеска разговараме со Бојана Бошковска, студент на Fast-track програмата на Академијата за Човечки ресурси. Проследете го интервјуто и дознајте зошто таа реши да се запише на Академијата, за нејзината мотивација како и искуството со предавањата. Кажете ни нешто повеќе за Вашиот background? Дали работите и каде работите? Јас сум Бојана, работам во Министерство за внатрешни […]
Бојана студент на Fast-track програмата на HR Академија
08.17.2022

Денеска разговараме со Бојана Бошковска, студент на Fast-track програмата на Академијата за Човечки ресурси. Проследете го интервјуто и дознајте зошто таа реши да се запише на Академијата, за нејзината мотивација како и искуството со предавањата.

Кажете ни нешто повеќе за Вашиот background? Дали работите и каде работите?

Јас сум Бојана, работам во Министерство за внатрешни работи веќе 5 години. Исто така сум и студент на Fast-track програмата на Академијата за Човечки ресурси на Creative Hub.

Кои вештини Ви се потребни, а ги немате до посакуваното работно место?

Сакам да се стекнам со сите вештини кои се потребни за работа во областа на човечки ресурси.
Last Minute понуда на HR Академија

Регистрирај се!

Која беше Вашата мотивација да се запишете на на Fast-track програмата на Академијата за Човечки ресурси?

Мотивацијата да се запишам на Fast-track програмата на Академијата за Човечки ресурси е поради проширување на мојата сфера на знаења како и можна промена на професија. И тоа секако во забрзан процес.

Како сте задоволни од досегашните предавања?

Досега сум многу задоволна од предавањата на Fast-track програмата, преку неа се забрзува процесот на стекнување на вештини.

Дали добивате практично знаење и дали се чувствувате охрабрени сами да работите во оваа професија во иднина?

Да секако, добивам практично знаење, кои ми даваат храброст утре самостојно да работам во оваа професија.

Дали сте посетувале други Академии претходно и дали направивте истражување на други опции пред да го изберете Creative Hub?

Да имам посетувано и други Академии. А пред да се запишам на оваа Академија имам направено истражување и споредба со други Академии, но Creative Hub имаше најдобри поволности.
Last Minute понуда на HR Академија

Регистрирај се!

Зошто го избравте Creative Hub и дали би го препорачале на Ваши пријатели?

Creative Hub го избрав првенствено поради дипломите кои ги нудеше по завршување на Академијата како и поради спектарот на професионалци кои ги предаваат предметите. Академијата би ја препорачала на моите пријатели и на сите други кои планираат кариерна промена или пак сакаат да се усовршат.
За сите оние кои размислуваат за кариера во областа на човечки ресурси, спремивме Last Minute понуда за запишување на Академија. Оваа понуда важи до 15ти септември.

За пријавување може да не контактирате на 071 214 849 или испратете ни е-маил на contact@creativehub.mk.

Но, ова не е се за Вас имаме и подарок, Бесплатна Е-книга за HR. Примерокот може да го симнете на следниов линк.

За повеќе вакви приказни може да прочитате на нашиот блог.

Поврзани постови

          Pin It on Pinterest

          Share This