fbpx

Запишав Front-End Академија, бидејќи сакам да променам професија

Интервју со Бобан Мошевски, студент на Front-End Академијата. Бобан, кажете ни нешто повеќе за себе? Имам 28 години и сум од Битола. Моментално не сум вработен. Имам работено во угостителство и како ракувач на машина во Кромберг и Шуберт, но посветен сум на Академијата бидејќи сакам да променам професија. Која беше Вашата мотивација да започнете […]
Бобан
05.31.2022

Интервју со Бобан Мошевски, студент на Front-End Академијата.

Бобан, кажете ни нешто повеќе за себе?

Имам 28 години и сум од Битола. Моментално не сум вработен. Имам работено во угостителство и како ракувач на машина во Кромберг и Шуберт, но посветен сум на Академијата бидејќи сакам да променам професија.

     Регистрирај се за Front-End Академија!

   Регистрирај се за Front-End Академија!

Која беше Вашата мотивација да започнете со Front-End Академијата?

Мојата главна мотивација за да се запишам на Front-End Академијата, е за да се надоградам со знаење за програмирањето и да сум целосно подготвен да стартувам кариера како Front-End developer.

Како сте задоволни од досегашните предавања на Front-End Академијата?

Презадоволен сум од досегашните предавања и од тоа што сè уште се надградувам со практично знаење. Одличен момент за да се чувствувам подготвен за работа во оваа професија во иднина.

   Регистрирај се за Front-End Академија!

    Регистрирај се за Front-End Академија!

Дали сте посетувале други Академии претходно и дали направивте истражување на други опции пред да го изберете Creative Hub?

Не, не сум посетувал претходно други Академии. Прв пат имав прилика да посетувам и успешно завршам вовед во Java програмирање во Creative Hub. Потоа изразив поголема желба да се запишам и да продолжам на Front-End Академијата. Имав направено мало истражување пред да се запишам, Creative Hub нудеше повеќе опции спрема другите Академии и затоа одлучив да започнам тука.

Creative Hub го избрав бидејќи сакам да променам професија, и добро бев сослушан и советуван од дечките кои се дел од тимот.

На сите мои пријатели им препорачувам доколку сакаат да променат кариера да започнат на некоја од академиите кои ги нуди Creative Hub.

Поврзани постови

          Pin It on Pinterest

          Share This