fbpx

Interviews

Поврзување на студентите со маркетинг агенции: Првиот “Копирајтинг Натпревар за вработување” со McCann Skopje

Поврзување на студентите со маркетинг агенции: Првиот “Копирајтинг Натпревар за вработување” со McCann Skopje

Во инспиративна соработка која ги надмина разликите помеѓу Академијата и професионалниот свет, ние Creative Hub заедно со McCann Skopje, водечка маркетинг агенција во...

read more
“Од натпреварот сум презадоволен и беше еден одличен начин да стекнеме реално искуство”-Интервју со Давид Наунов, дипломиран студент на Академијата за фронт енд

“Од натпреварот сум презадоволен и беше еден одличен начин да стекнеме реално искуство”-Интервју со Давид Наунов, дипломиран студент на Академијата за фронт енд

Давид дипломираше на Академијата за фронтенд програмирање и беше учесник во натпреварот кој го организираше Creative Hub заедно со ИТ компанијата Максистем. Иако...

read more
Прослава на креативноста и иновациите: Презентирање на проектите на студентите од UX/UI Aкадемијата

Прослава на креативноста и иновациите: Презентирање на проектите на студентите од UX/UI Aкадемијата

На настанот во Кинотека на 20-ти март дипломираните студенти на UX/UI Академијата заземаа централно место. Настанот беше доказ за заедничките напори на група извонредни...

read more
„Студентите на оваа Академија се стекнуваат со практично искуство…“ – Интервју со Сара Гаврилова, Алумни студент

„Студентите на оваа Академија се стекнуваат со практично искуство…“ – Интервју со Сара Гаврилова, Алумни студент

Драги наши читатели, денес разговараме со Сара Гаврилова, основач на MakeupbySaraG и Алумни студент на Академијата за Дигитален Маркетинг. Чест и задоволство ни е што...

read more
“Преку дигитален маркетинг остварувам директна комуникација со публиката…” – Интервју со Даријан Трајанов

“Преку дигитален маркетинг остварувам директна комуникација со публиката…” – Интервју со Даријан Трајанов

Драги наши читатели, денес разговараме со Даријан Трајанов, експерт за промоција на здравјето и специјалист за дигитален и содржински маркетинг. Чест и задоволство ни е...

read more
Интервју со Виолета Ристова-“Натпреварот во програмирање ми беше од огромно значење,имав можност сама да направам апликација, да го искористам моето знаење и да можам успешно да ја сработам во предвидениот рок”

Интервју со Виолета Ристова-“Натпреварот во програмирање ми беше од огромно значење,имав можност сама да направам апликација, да го искористам моето знаење и да можам успешно да ја сработам во предвидениот рок”

Денес разговараме со Виолета Ристова, студентка која дипломираше на Академијата за фронт енд програмирање. Прочитајте во прилог што имаше Виолета да каже околу...

read more
Истражување за фронтенд и бекенд

Истражување за фронтенд и бекенд

Фронтенд девелоперите се однесуваат  на  развојот на веб страната и го обезбедува интерактивниот и визуелниот дел на веб-страниците и апликациите. Развојот на веб се...

read more

          Pin It on Pinterest