fbpx

Interviews

Нов Hiring & Learning partner – Жито Маркети

Нов Hiring & Learning partner – Жито Маркети

Ве запознаваме со новиот Hiring & Learning партнер - Жито Маркети... Жито Маркети, се компанија со 32 годишна традиција на македонскиот пазар и приближно 900-тини...

read more
Нов Hiring and Learning Partner – Рептил маркети

Нов Hiring and Learning Partner – Рептил маркети

Новата соработка со Рептил маркети е нова можност за нашите студенти Со Creative Hub започнуваме соработка најпрво со Академијата за човечки ресурси,  а во иднина и во...

read more
Практичен маркетинг проект за клиент

Практичен маркетинг проект за клиент

Практичните проекти на Академијата имаат за цел студентите да ги покажат стекнатите знаења. Воедно, со самите проекти студентите добиваат можност за вработување....

read more

          Pin It on Pinterest