fbpx

Interviews

Работилница со Дејан Зафировски-UX/UI

Работилница со Дејан Зафировски-UX/UI

Во сабота на 25.02 одржавме работилница “Вовед во UX/UI дизајн” со менторот на Академијата Дејан. Овој настан  имаше за цел присутните да ги воведе во светот на UX/UI...

read more
Маркетер се одлучи за UX/UI Академија

Маркетер се одлучи за UX/UI Академија

Во овој блог пост разговараме со Марија Коруноска која веќе 4 години работи како дигитален маркетер, но работејќи во неколку области на UX/UI дизајн и се родила пасија...

read more
4 години ментор на UX UI Академија

4 години ментор на UX UI Академија

Денешниот текст сакаме да го посветиме на нашиот предавач и ментор Иле Петрушев, со кого соработуваме веќе 4 години на UX UI Академија.  Пренесувајќи го своето знаење...

read more
Вовед во HTML & CSS – Час 5

Вовед во HTML & CSS – Час 5

По 5 дена од бесплатниот курс за фронт-енд "Вовед во HTML & CSS"  со Никола Тасиќ голем дел од присутните сфатија дека фронт-енд е нешто што тие би можеле и сакале...

read more

          Pin It on Pinterest