fbpx

Interviews

UX/UI Ѕвезда- Ева Џингова

UX/UI Ѕвезда- Ева Џингова

Дали некогаш во животот сте чувствувале потреба да направите кариерна промена и стекнете нови вештини, но ви фалел одреден поттик за да го направите тој чекор? Како и...

read more
Развој на HR вештини

Развој на HR вештини

Успехот не доаѓа случајно, во него се вложени многу труд и напорна работа. Тоа може да ни го потврди и приказната на Марија која во текот на целиот свој живот постојано...

read more
Desk Accounting – Проект дизајниран од студентите на UX UI, бренд идентитет креиран од графички дизајн

Desk Accounting – Проект дизајниран од студентите на UX UI, бренд идентитет креиран од графички дизајн

Во “tech” професиите портфолиото е најзначајниот инпут преку кој се “мери” знаењето на еден студент.  Нашата цел е на нашите студенти да им дадеме задача да работат на...

read more

          Pin It on Pinterest