fbpx

Interviews

12 работи што ги научив за време на моето прво работно искуство како UX/UI дизајнер по завршување на Академија

12 работи што ги научив за време на моето прво работно искуство како UX/UI дизајнер по завршување на Академија

Додека сè уште се приближував до крајот на мојата UX/UI академија при Creative Hub, ја добив мојата прва работа за академијата. Сè се случи одеднаш и неочекувано. Сè...

read more
Од право во дигитален маркетинг- Ненад

Од право во дигитален маркетинг- Ненад

Едукацијата е вашиот пасош за во иднина, а утре припаѓа на оние кои се подготвуваат за денес. Вистинското време за учење нови работи и надградување на вашето знаење е -...

read more
Академија чии ментори се експерти во полето во кое работат и кои можат да пренесат искуство од секојдневието што би им помогнало на студентите во иднина.

Академија чии ментори се експерти во полето во кое работат и кои можат да пренесат искуство од секојдневието што би им помогнало на студентите во иднина.

Во денешното интервју разговараме со Мирослав Славковски, предавач на Академија за Дигитален Маркетинг по предметот Facebook Ads. Мирослав е Digital Marketing...

read more
Одлична Академија пред се фокусирана во краток временски рок да им овозможи на луѓето адаптација на нивните кариери во вистинска насока.

Одлична Академија пред се фокусирана во краток временски рок да им овозможи на луѓето адаптација на нивните кариери во вистинска насока.

Во денешното интервју разговараме со Валон Ибраими, предавач на Академијата по предметите PR и Marketing Management. Валон е PR & marketing specialist со повеќе од...

read more
На сите модули имаме и практичен дел каде можеме да го примениме тоа што сме го научиле, што е особено важно во дигиталниот маркетинг

На сите модули имаме и практичен дел каде можеме да го примениме тоа што сме го научиле, што е особено важно во дигиталниот маркетинг

Запознајте се со Елизабета, дипломиран инженер геолог и студент на Академијата за Дигитален маркетинг. Која е нејзината мотивација да се запише на Академијата и какво е...

read more
 Ваков тип на Академии им нудат на луѓето да се преквалификуваат, но и да си овозможат подобар живот и подобра иднина…

 Ваков тип на Академии им нудат на луѓето да се преквалификуваат, но и да си овозможат подобар живот и подобра иднина…

Пред почетокот на новата група на Академијата за фронт-енд програмирање, разговараме со Сашо Митковски еден од предавачите на Академијата. За целите, проектите и...

read more

          Pin It on Pinterest