fbpx

Нов иновативен концепт од Creative Hub – 3 неделна, 100% активна и целосно практична Мини Академија

Поучени од потребите на клиентите, на кои се повеќе им се потребни брзи вештини и во области како дигитален маркетинг, човечки ресурси, UX UI & front-end креиравме иновативен концепт на Мини Академии. Овие се базирани на 100% активно учество на студентот и целосно преку работа на реален проект низ текот на целата програма.  Мини Академиите […]
All Mini Academies
05.20.2022

Поучени од потребите на клиентите, на кои се повеќе им се потребни брзи вештини и во области како дигитален маркетинг, човечки ресурси, UX UI & front-end креиравме иновативен концепт на Мини Академии. Овие се базирани на 100% активно учество на студентот и целосно преку работа на реален проект низ текот на целата програма. 

Дознај за Super Early Bird понудата

Мини Академиите се забрзани програми кои се одвиваат во период од 4 недели и почнуваат на 13ти јуни, а завршуваат до 7ми јули. 

 Зошто да избереш Мини Академија?  

Потреба од брзи вештини 

Академиите и Универзитетските студии најчесто траат од 6-9 месеци до 4 години, Мини Академијата е во времетраење од 4 недели и е забрзана и скратена програма концентрирана на една конкретна вештина. 

Пред да вложиш во Академија, види дали тоа е изборот што сакаш да го направиш 

 Голем број од луѓето кои сакаат да вложат во Академија не се охрабруваат да го направат тоа бидејќи не се сигурни дали е тоа за нив, страв им е да вложат пари во нешто што може нема да успеат да се снајдат. На Мини Академиите воведовме Super Early Bird цена која е 40% поефтина од регуларната за уписи до 25ти мај. Исто така мини Академиите се ⅓ од трошокот на Академијата. 

Пријави се за бесплатен Code Camp тука

Можност за ЕУ диплома 

Иако станува збор за Мини Академија, студентите можат да изберат програма со ЕУ или со Американски признат сертификат. 

Како е концепирана Мини Академијата?  

Едномесечна програма

Мини Академиите се во времетраење од 3 до 4 недели во зависност од која програма. Предавањата се 2 пати неделно после 17 часот.  Paragraph 

Мини Академиите по програмите HR, Go-to-market, Digital & UX UI ќе се одвиваат онлајн, додека Мини Code Академијата доколку има интерес од групата постои можност и да се одвива и со физичко присуство во нашите простории во Скопје. 

Погледни ја програмата на Мини Digital Marketing Академија

Целосно практична

Сите студенти на програмите ќе работат реален проект низ целата Академија. Во овој блог пост сакаме да ги најавиме проектите на Мини Digital Marketing Академијата на која ќе се работи реален проект за маркетинг агенција од САД и проектот на Mini Code Академијата – статичка веб страна. 

За кого се наменети Мини Академиите? 

Почетници 

 Мини Академиите ги креиравме се со цел да одговорат на потребите на лица кои сакаат да се надоградуваат, научат нови знаења и стекнат конкретни вештини. Самата програма е прилагодена да е прецизна и јасна за почетници.

Лица на кои им се потребни конкретни вештини 

Регрутација 

Оваа програма е наменета и за лица кои сакаат да се унапредат во одредена област која е барана на пазарот. На пример, во моментов вештината регрутација е најбарана за лица кои сакаат да се преквалификуваат како HR. Токму оваа е една од вештините кои се работи на Мини HR Академијата. 

Deep Dive Facebook Ads 

Лица кои сакаат самите да работат дигитален маркетинг, или пак имаат сопствен бизнис и сакаат да разберат како правилно се работи, ќе имаат шанса тоа да го направат преку Mini Digital Marketing програмата која вклучува се од buyer persona, до ретаргетинг кампањи. 

Go-to-market Strategy 

Секој што сака да започне сопствен бизнис потребно е да има стратегија за тоа, да разбере кои му се клиентите и да изгради и имплементира стратегија за дигитален маркетинг околу тоа. 

Static website 

Основи на програмирање и фидбек од ментор, тоа е клучот за почетокот на кариера како програмер. Ќе стекнете основни вештини за програмирање, а доколку во иднина се одлучите дека сакате да продолжите на Фронт-енд Академија, тогаш ќе можете да ги искористите средствата и само да го доплатите остатокот. 

Како изгледа програмата на Мини Академијата? 

Во првата фаза лансираме 4 Мини Академии:

       Теми: Coaching, Employer Branding & Recruitment 

       Теми: Deep Dive Facebook Ads, Targeting & Retargeting, 

       Теми: Buyer Persona, Strategic Outlook, Facebook Ads Basics 

       Теми: HTML & CSS 

Овие ќе започнат на 13ти јуни

Во втората фаза лансираме дополнителни 3 Мини Академии:

       Теми: Figma, Basic User Persona Research 

Оваа Академија ќе започне на 27ми јуни. 

 • Мини HR 2 

       Теми: Performance Management Deep Dive

 • Мини Digital Marketing 2 

       Теми:Sales Funnel, Email Marketing &  Landing Pages. 

Овие Академии ќе започнат на 13ти јули. 

Искористете ја Super Early Bird понудата која трае до 25ти мај и запишете се на Мини Академиите по цена 40% пониска од регуларната. 

Пријавувањето е на 071 214 849 или пак закажете онлајн состанок со нашиот координатор Стојанчо на следниот линк.

Поврзани постови

     Pin It on Pinterest

     Share This