fbpx

News

Поврзување на студентите со маркетинг агенции: Првиот “Копирајтинг Натпревар за вработување” со McCann Skopje

Поврзување на студентите со маркетинг агенции: Првиот “Копирајтинг Натпревар за вработување” со McCann Skopje

Во инспиративна соработка која ги надмина разликите помеѓу Академијата и професионалниот свет, ние Creative Hub заедно со McCann Skopje, водечка маркетинг агенција во...

read more
Kaко до успешен графички дизајнер ?

Kaко до успешен графички дизајнер ?

Да станете успешен графички дизајнер е цел која за многумина може да изгледа како неосвојлива област. Но, со правилниот пристап, посветеност и непрекинато учење, оваа...

read more
Горди сме што учиме од предавач што има заработено над $90,000 како top-rated UX UI дизајн на Upwork во неговата freelancing career

Горди сме што учиме од предавач што има заработено над $90,000 како top-rated UX UI дизајн на Upwork во неговата freelancing career

Што мислeв кога избирав Академска програма со курс за фриленс?   Седам на тераса, додека го слушам морето- насмеан работам, пијам утринско кафе и заработувам!...

read more

          Pin It on Pinterest