fbpx

Новости од нашиот блог

Разновидноста на стилови и креативи што во моментов е присутна на полето на графичкиот дизајн никогаш не била поголема. Насекаде околу светот, различни артисти секојдневно креираат нешто ново и единствено. 

Кои графички дизајнери да ги следиш?

Разновидноста на стилови и креативи што во моментов е присутна на полето на графичкиот дизајн никогаш не била поголема благодарение на сите графички...
Како да го мотивираш својот тим?

Како да го мотивираш својот тим?

Оваа недела, тимот на Creative Hub ја посветува на тебе и твојот тим. До сега креиравме неколку различни статии за да ви помогнеме во процесот на...
Моќта на боите

Моќта на боите

Боите се оние кои даваат смисла на работите што ги гледаме околу нас. Дали и ти се чувствуваш смирено кога си опкружен со зеленило околу тебе? Дали...

     ДОБИЈ 10% ПОПУСТ

     ДОБИЈ 10% ПОПУСТ

     АПЛИЦИРАЈ СЕГА

     Пријавата е успешна. Ви благодариме!

     Pin It on Pinterest