fbpx

Performance marketing, SEO, PPC и ремаркетинг – Темите на втората маркетинг дружба

На 12 септември одржавме одлично маркетинг дружење во Нетавил под покровителство на Академијата за дигитален маркетинг.Заедно со нашите панелисти, зборувавме за важноста од SEO, PPC, Performance Marketing и ремаркетинг при креирање на маркетинг стратегија за е-комерц компании.На следниот линк погледнете дел од атмосферата и слушнете некои од заклучоците од важноста од SEO.SEO и оптимизација на performance marketing се дел […]
09.14.2023

На 12 септември одржавме одлично маркетинг дружење во Нетавил под покровителство на Академијата за дигитален маркетинг.

Заедно со нашите панелисти, зборувавме за важноста од SEO, PPC, Performance Marketing и ремаркетинг при креирање на маркетинг стратегија за е-комерц компании.

На следниот линк погледнете дел од атмосферата и слушнете некои од заклучоците од важноста од SEO.

SEO и оптимизација на performance marketing се дел од предметите кои се изучуваат на Академија за дигитален маркетинг, а присутните можеа да се запознаат со предавачите Миле и Аријана на самиот настан.

Дискусија за SEO

Дискусија за performance marketing

Следна недела започнува Академијата за дигитален маркетинг!

Следната група е планирана за 31ви октомври!

Јави се на 071 214 849.

Поврзани постови

          Pin It on Pinterest

          Share This