fbpx

Независно од програмата која ќе ја одберат студентите на крајот на Академијата ќе изградат одлично финално портфолио

Во минатиот блог ти го претставивме портфолиото на нашата студентка Марија, која беше дел од програмата Академија + Работа. Денес ти го претставуваме портфолиото на Мила Стојковиќ, студент на програмата на Само Академија. Со Мила можеш да закажеш состанок овде за да поразговараш за нејзиното искуство околу Академијата. Независно која програма и да ја изберат студентите нашиот менторски тим ќе им пренесе […]
Портфолио од студент на програмата Само Академија
09.15.2023

Во минатиот блог ти го претставивме портфолиото на нашата студентка Марија, која беше дел од програмата Академија + Работа.

Денес ти го претставуваме портфолиото на Мила Стојковиќ, студент на програмата на Само Академија.

Со Мила можеш да закажеш состанок овде за да поразговараш за нејзиното искуство околу Академијата.

Независно која програма и да ја изберат студентите нашиот менторски тим ќе им пренесе вештини за да изградат одлично финално портфолио.

На следниот линк можете да го погледнете Behance портфолиото на Мила.

Она што ни е нас навистина значајно е дека нашите студенти имаат најмалку 7 реални проекти кои ги работат во текот на Академијата за да ги претстават на своето портфолио.

Споредете ги портфолијата на нашите студенти и студентите од други Академии според бројот на реални проекти кои ги имаат објавени на крајот на Академијата.

Она што ја прави нашата Академија поразлична е тоа што по завршувањето на предавањата студентите работат 45 дена само на реални проекти.

Тука вежбаат работа на спринтови, во група и индивидуално и со одреден временски период и задачи кои треба да се завршат.

Уписите на Академија за UX UI се скоро при крај.

За да стекнеш применливи вештини и вистинско реално искуство 
искористи ја Last Call понудата на Академија за UX UI или јави се на 071 214 849.

Закажи разговор со координатор

 

Поврзани постови

          Pin It on Pinterest

          Share This