fbpx

Проект за ИТ компанија од САД

Како што знаеш дел од програмата за студентите на фронт-енд Академија е организирање на online хакатон со ИТ компанија од САД.Во месец јули студентите од UX UI го изработија дизајнот, а студентите од фронт-енд добија задача да го искодираат.TechFlo е ИТ компанија од Флорида задолжена за организирање на ИТ настани во Флорида. Студентот кој успеа […]
Проект за ИТ компанија од САД
09.14.2023

Како што знаеш дел од програмата за студентите на фронт-енд Академија е организирање на online хакатон со ИТ компанија од САД.

Во месец јули студентите од UX UI го изработија дизајнот, а студентите од фронт-енд добија задача да го искодираат.

TechFlo е ИТ компанија од Флорида задолжена за организирање на ИТ настани во Флорида.

Online хакатон со ИТ компании од САД

Студентот кој успеа да го заврши во рекорден период и чиј проект беше одбран од TechFlo е Бојан Михајловски.

Бојан е по потекло од Куманово, ја следи Академијата онлајн, а се запишал на Академијата за да промени професија.

По завршувањето на проектот, имаше фидбек сесии со Никола, асистент на Академијата пред да го испрати на тимот од TechFlo.

Во прилог погледнете скриншот од кодот на Бојан.

ИТ компанија од Флорида задолжена за организирање на ИТ настани во Флорида

 

Уписите на Академија за фронт-енд програмирање се во тек.

За да стекнеш применливи вештини и вистинско реално искуство 
искористи ја Last Call понудата на Академија за фронт-енд програмирање.

Закажи разговор со координатор

Поврзани постови

          Pin It on Pinterest

          Share This