fbpx

Кои се темите што ќе бидат обработени во втората Мини HR Академија…

Денеска ќе ги наведеме темите од деталната програма на Мини HR Академија, кои ќе бидат обработени и што ќе знаат да применат учесниците по завршување на истата.   Втората целосно практична три неделна Мини HR Академија ќе биде насочена кон: Performance Management Дисциплинска постапка Процес на награди и бонуси Во деталната програма ќе бидат опфатени […]
Детална програма на Мини HR Академија
08.04.2022

Денеска ќе ги наведеме темите од деталната програма на Мини HR Академија, кои ќе бидат обработени и што ќе знаат да применат учесниците по завршување на истата.

 

Втората целосно практична три неделна Мини HR Академија ќе биде насочена кон:

 • Performance Management
 • Дисциплинска постапка
 • Процес на награди и бонуси

Во деталната програма ќе бидат опфатени темите:

 • Како да поставиш систем на мерење на учинокот во компанијата?
 • Како да поставиш KPI?
 • Како да поставиш KRA?
 • Како да имплементираш Performance Appraisal во компанија?
 • Како да направиш тренинг и обука за менаџмент при имплементирање на перфроманс менаџмент?
 • Како да поставиш дисциплински систем?
 • Како се издава евалуациона форма на вработените?
 • Какви типови на награди и бонуси може да се имплементираат?
Мини HR Академија

Пријави се!

Овие и уште многу други се темите кои ќе бидат обработени во детали со активно учество на студентите на Мини HR Академијата. Стекнатото знаење ќе може потоа да го применат ако веќе работат како HR или доколку аплицираат за работа.

Што ќе знаат да применат учесниците по завршувањето на Мини HR Академијата?

 • Да го имплементираат перформанс менаџмент процесот во една компанија
 • Да имплементираат дисциплински процес и процес на акционен план
 • Да предложат начини на награда
 • Да го имплементираат процесот на интерна селекција на кадри
 • Да ги обучат менаџерите како да го постават истиот
 • Да спремаат тренинг презентации за вработените

 

Доколку и Вие сакате да ги научите овие работи поврзани со HR тогаш Мини HR Академијата е соодветна за Вас. Стекнете знаење во три неделната онлајн програма во која ќе бидете активно вклучени во процесот на учење.

Мини HR Академија

Пријави се!

 

Уписите се во тек, а Early Bird понудата важи уште само еден ден. Цената на Мини HR Академија се зголемува по 5ти август. Мини HR Академијата започнува на 15ти август, искористете ја оваа единствена прилика.

За пријавување може да не контактирате на 071 214 849 или испратете ни е-маил на contact@creativehub.mk.

 

 

 

 

 

Поврзани постови

     Pin It on Pinterest

     Share This