fbpx

Визуелизација на нашиот прв HR хакатон – Браво Колега!

Ако се сеќавате минатата недела со вас ја споделивме веста за нашето прво tech решение по предметот Employee Engagement - Браво Колега!
Прв HR Хакатон - Браво Колега!
04.02.2021

Ако се сеќавате минатата недела со вас ја споделивме веста за нашето прво tech решение по предметот Employee Engagement – Браво Колега!

Ова решение е  резултат од првиот HR хакатон по предметот “Employee Engagement” на Академијата за човечки ресурси.

Денес со задоволство Ви го преставуваме и визуелното издание. Во видеото во прилог ќе имате можност да се запознаете со сите можности кои решението ги нуди. Истите ќе бидат достапни наскоро на нашиот портал hr.mk.

 

Пријави се

Поврзани постови

          Pin It on Pinterest

          Share This