fbpx

Adobe Premiere Pro Курс

Преку напредниот курс по Adobe Premiere Pro ќе научите на професионален начин да едитирате видеа.

Во овој 30 дневен курс ќе имате можност да работите од најосновните до најкомплексните работи во едитирањето на видеата.

Секој што работи во создавање на “content” треба да се пријави на овој курс.

Пред да се пријавите на курсот добро би било доколку поседувате знаења од Adobe Photoshop & Adobe Illustrator.

 

Интерактивна онлајн програма или класична настава

Програмата е достапна онлајн и во живо. За интерактивна онлајн програма, студентите добиваат линк за секое предавање. Онлајн програмата може да ја следите каде и да сте. По завршувањето на секое предавање ќе добиете снимен видео материјал кој можете одново да го прегледате.

 

Проекти кои ќе ги изработите:

 • Креирање видеа во Premiere Pro
 • Уредување на видеа во Premiere Pro
 • Додавање на анимации во Premiere Pro

 

Пристап до онлајн платформата

Откако ќе се регистрирате, ќе бидете додадени на платформата со останатите студенти и предавачи.Таму ќе најдете интересни материјали и домашни задачи.

Пријави се за курсот и стекни нови вештини!

 • Start with Premiere Pro CC
 • Configuration of a project
 • Entering media
 • Organizing media
 • Basics of video editing
 • Work with clips and markers
 • Advanced techniques of video editing
 • Clips in motion
 • Video editing with many cameras
 • Adding video effects
 • Correction of colors and use of Speed Grade
 • Creating titles
 • Project management
 • Exporting photos, clips, and sequences
 • Final project

На Албански јазик

 

• Вулнет Лимани in

Основач на Gold Finger, Андроид девелопер, видео продуцент и визуелист.

Пријави се тука и доби бесплатен час за избраната програма.

 
Пријава

Наскоро.

€150

1.5 месец (30 работни часа)

Плати на 3 рати

w

Албански јазик

Онлајн/класична настава

Z

Сертификат

Z

Помош при вработување после завршувањето на Курсот

     Pin It on Pinterest