Outcomes Oriented
+ Hire-Me Program Embedded

Академија за дигитален маркетинг

Check

Група:
Пролет 2023

Check

Запиши се најдоцна до 30ти март
и заштеди 200 €!

Check

Почеток на програмата:
30ти април 2023

Check

Времетрање на програмата
6 месеци

Check

Можност за плаќање на 15 рати без камата.

Check

Предмети:
Обука за градење на личен бренд, Copywriting, Facebook Ads, Search Engine Optimization, Wordpress Essentials, Google Ads, Акаунт Менаџмент, Маркетинг Менаџмент, E-mail Marketing + Работа на 7 практични проекти + 8 часа Обука за вработување

Check

Предзнаење:
Не е потребно.

Check

Сертификати:
3 сертификати
(Creative Hub, EU, CPD-UK)

Creative Hub Students
Career Booster

Напредок во кариерата

Сметаш дека дигиталниот маркетинг ќе ти помогне да напредуваш во кариерата?

Веќе работиш, но сакаш да ги подобриш своите вештини?

Сакаш поголема плата?

Career changer

Промена на кариера

Дали сонуваш за фриленс кариера со флексибилно работно време?

Сакаш да живееш и работиш по твои правила, но не се чувствуваш доволно самоуверено да започнеш?

High
                  School
                  Graduate

Што после средно образование?

Си завршил/a средно и не знаеш што понатаму?

Сакаш да можеш да работиш од било каде, работа што ќе ти биде интересна и ќе те исполнува?

Не сакаш да работиш од 9-5, сакаш флексибилно работно време?

Сакаш да се стекнеш со практично знаење и да се вработиш веднаш, без да чекаш 3 години да завршиш факултет?

Unemployed

Невработен/a ?

Смачено ти е да бараш работа без да добиеш позитивен одговор?

Се чувствуваш несигурно поради недостаток на вештини?

Знаеме колку е важно да донесеш вистинска одлука за твојата идна професија, и затоа подготвивме:

Бесплатно воведно предавање!

Free
          video

Програмата на Creative Hub се состои од:

4 часа Обука за градење на личен бренд


Академијата започнува со Обука за градење на личен бренд. Студентите пред да започнат со класични предавања учат како да го изградат својот професионален профил и да работат на него во текот на Академијата.

90 часа предавања со експерти од област


Следи ги предавањата на Академијата онлајн или во нашите простории. Стекни искуствено знаење од нашите предавачи, и валидирај го преку домашните задачи и проекти. Предавачите се тука да ти дадат фидбек и да ти ги разјаснат сите дилеми.

7 практични проекти


Секој месец организираме Мастерклас, Хакатон или Визитинг предавање со гости од маркетинг индустријата. Ова е одлична можност да запознаеш успешни луѓе, да се вмрежиш и заедно со нив да работиш на реални проекти, кои потоа можеш да ги додадеш во твоето CV.

8 часа Обука за вработување


Последниот модул на програмата е Обуката за вработување. По завршувањето на последниот модул од класичната програма студентите продолжуваат на 8 часовна Обука за вработување. Обуката ја спроведува тренер кој ќе им помогне да изградат професионално CV и Портфолио, а студентите ќе се вклучат и во тест интервјуа и ќе почнат да аплицираат на самата обука.

Модули

Content Creation


По завршувањето на модулот:

 • Ќе можеш да пишуваш одличен копи ( текст) за реклами
 • Преку принципите на “storytelling” ќе научиш како да пишуваш кликабилен текст
 • Ќе можеш да пишуваш содржина која “продава”
 • Ќе можеш да пишуваш реклами кои конвертираат потенцијални клиенти во купувачи

На Забрзаната програма се учи и:

 • Пишување на 5+ блог постови, анализи и извештаи
 • Креирање на user персони, и креирање на копи според Value Framework
 • Storytelling тактики

Digital Marketing Strategy


По завршувањето на модулот:

 • Ќе можеш да направиш презентација пред клиент за одреден бриф
 • Ќе научиш техники на комуникација и работа со клиенти и креативен тим
 • Ќе можеш да спроведеш креативен тек на еден проект
 • Ќе подготвиш ефективна маркетинг кампања
 • Ќе ја разбереш структурата на макретинг агенција

SEO + Analytics


По завршувањето на модулот:

 • Студентите ќе можат да направат детален keyword research и да ја разберат релевантноста на keywords. Студентите ќе можат да ги рангираат keywords според competition & targeting
 • Студентите ќе можат да користат принципи на техничко SEO ( crawling, indexing of websites, site speed, mobile optimization, sitemap, robots)
 • Студентите ќе можат да користат Google Search Console ( вклучувајќи да додадат и да верификуваат property и да пронајдат проблеми на сајтот )
 • Студентите ќе можат да користат On-Page SEO принципи ( content optimization, keyword research, heading structure, image optimization, meta descriptions, outbound links, inbound links)
 • Студентите ќе можат да користат Off-Page SEO ( link building strategy вклучувајќи и backlinks)
 • Студентите ќе можат да анализираат traffic од GA4 и UA ( да постават цели и евенти)
 • Студентите ќе можат да креираат SEO Site Audit за дадена компанија по избор

На Забрзаната програма се учи и:

 • Како да креираат SEO Оптимизирана содржина за блог со користење на competition analysis?
 • Како да работат со девелопер и да избегнат SEO грешки што можат да направат проблем при рангирање на веб страната на Гугл?
 • Кои frameworks треба да се приоретизираат за Гугл да може да го чита сајтот?
 • Како да се пишува содржина за веб страна?
 • Кои тактики треба маркетерите да ги користат кога пишуваат текст за веб страна се со цел да му помогнат на веб сајтот да биде органски високо рангиран на Гугл?

Google Advertising


По завршувањето на модулот:

 • Студентите ќе можат да разберат основи на Google Advertising
 • Ќе го разберат процесот на рекламирање на Гугл
 • Ќе се запознаат со интерфејсот и стурктурата на Гугл рекламирање
 • Ќе пуштат реклами со одреден буџет
 • Ќе анализираат како можат да ги подобрат Search & Display рекламите

На Забрзаната програма се учи и:

 • Поставување на Google Tag елементи на веб страна
 • Тракирање на евентите со GA4
 • Креирање на сегментирани групи на клиенти во GA4
 • Напредно ниво на GA4, Google Tag & Google Ads
 • Google Optimize Tool
 • Практично вежбање во детали на сите Гугл процеси

Facebook Ads


По завршувањето на модулот:

 • Студентите ќе знаат како да постават Facebook Pixel и да креираат реклами кои ќе следат како конвертираат со користење на Facebook Ads Manager
 • Ќе знаеш да оптимизираш и тестираш реклами
 • Ќе го верификуваш бизнисот во Business Manager и ќе започнеш да пушташ реклами
 • Ќе го измериш перформансот на рекламите
 • Ќе ги научиш различните фази во процесот на креирање на реклами
 • Ќе научиш таргетинг и ретаргетинг стратегии
 • Ќе работиш со различни ad sets и ads

На Забрзаната програма се учи и:

 • A/B Тестирање и други стратегии за тестирање на вредноста на Фејсбук рекламите
 • Креирање на различни типови на таргет групи, нивно поврзување со Емаил Маркетинг платформа ( Active Campaign ) и оптимизирање на истите за најдобри резултати со најмал трошок
 • Како да поставиш буџет за Фејсбук реклами и како да започнеш кога имаш клиент?
 • Како да креираш KPI по кампања и како да го измериш нивниот перформанс
 • Како да ги анализираш рекламите на конкуренцијата и да ги искористиш податоците во твојата стратегија
 • Како да работиш во тим со дизајнери, девелопери и продажен тим за да го изградиш најдобриот маркетинг план?

Email Marketing


По завршувањето на модулот:

 • Ќе креираш емаил маркетинг стратегија за клиент
 • Ќе го додадеш емаил маркетингот како дел од целосната дигитална маркетинг стратегија
 • Ќе ги автоматизираш процесите со помош на емаил маркетинг софтвер
 • Ќе креираш lead магнети, вебсајт форми, поп-ап форми со користење на емаил маркетинг софтвер и ќе ги ембедираш на веб страна
 • Ќе ја измериш вредноста на твојата емаил маркетинг стратегија за бизнисот преку метрики за конвертирање на лидови во клиенти
 • Платформи кои ќе ги научиш: Active Campaign

На Забрзаната програма се учи и:

 • Поставување стратегија каде нивниот емаил маркетинг план ќе биде поврзан со Фејсбук/Google/CRM, и целиот тим ќе има јасна слика за податоците и тоа како да ги поврзе за да оптимизира подобар резултат.
 • Како да се креираат Split автоматизации во емаил маркетинг?
 • Како да се креираат А/B тестирање во емаил маркетинг?
 • Како да се автоматизира емаил маркетинг за датум во иднина
 • Како да се користат тагови во сегментација на лидови?
 • Како да работат со девелопери и тим за продажба за да креираат и оптимизирааат вебсајт форми кои ќе ги испраќаат нотификациите за сите нови лидови до тимот на продажба?
 • Како да се постават автоматски четбот на сајтот користејќи емаил маркетинг платформа?

Marketing management


По завршувањето на модулот:

 • Ќе знаеш како да имплементираш маркетинг стратегија и маркетинг план во компанија.
 • Ќе знаеш како да креираш стратегија спрема претходно направено истражување на пазар, следење на конкурентска анализа, сегментација на пазарот, лансирање и развој на производи и услуги, продажба, брендирање, рекламирање на сите достапни канали и слично.
 • Ќе имаш јасна слика за да креираш бренд стратегија за различен вид компании.

На Забрзаната програма се учи и:

 • Како да се постават KPI и да се измери вредноста во маркетинг активностите?
 • Како да се претстави буџет?

B2B Lead Generation


По завршувањето на модулот:

 • Ќе можеш целосно да го користиш процесот на B2B Outbound Lead Generation за генерирање на лидови за потенцијални компании користејќи outbound канали како емаил маркетинг, cold calling, директна порака, за да креираат интерес за продуктот или услугата која се нуди.
 • Ќе можеш да креираш стратегија за таргетирање и ќе ги идентификуваш вистинските компании и раководни лица кои имаат потреба од продуктот или услугата кои ги нудиш.
 • Ќе можеш да креираш таргетинг критериум по големина на компанија, индустрија, локација и и назив.
 • Ќе можеш да креираш пораки за емаил маркетинг и за reach out според таргет група
 • Ќе го научиш процесот на follow up во B2B Outbound Lead Gen.
 • Ќе можеш да поставиш метрики за мерење на успехот на твоите Lead Gen кампањи и поврат на инвестиција од користење на овој процес.

PR


По завршувањето на модулот:

 • Ќе научиш основи на ПР стратегија
 • Ќе научиш комуникација со медиуми
 • Ќе се запознаеш со процесот на Media Buying
 • Ќе разбереш како се пишува ПР текст, објава, интервју

На Забрзаната програма се учи и:

 • Како нивниот текст да биде објавен бесплатно во медиуми како Форбс, Блумберг, Њујорк Тајмс?
 • Како да објават текстови во американски и македонски медиуми?
 • Како да изработат ПР план за клиент?

7 Реални проекти

По завршувањето на секој модул студентите работат реален проект. Во прилог листа на сите реални проекти кои се работат на Академијата.

Практичен проект

1

Мастерклас: Напиши го твојот прв блог пост!

Практичен проект

2

Мастерклас: The Ads-Copy-Framework!

Практичен проект

3

Визитинг предавање: Работилница со македонски стартап!

Практичен проект

4

Визитинг предавање: Работилница со маркетинг агенција!

Практичен проект

5

Реален проект: Работа со in-house маркетинг тим лансирање на Google Display реклами!

Практичен проект

6

Реален проект: Работа со in-house маркетинг тим лансирање на Фејсбук реклами!

Практичен проект

7

Реален проект: Работа со in-house маркетинг тим лансирање на Email Marketing автоматизација и кампања!

19+ проекти работат студентите на Забрзаната програма!

Пишување на 5 различни типа на контент ( ПР текст, Блог, извештај )

Работа на 3 различни content кампањи ( Black Friday, Christmas, Pop-Up Discount)

3 Email Marketing автоматизации

5 таргетинг и ретаргетинг Фејсбук кампањи со мерење и анализирање на резултати

3 Search & Display кампањи за Гугл тракирани со GA4

1 месец работа во дигитален маркетинг тим во Creative Hub

Обука за вработување

Веднаш по завршување на предавањата


Вклучи се во 8 часовна обука со инструктор каде:

Check

Ќе изработиш CV

Check

Ќе го оптимизираш твојот LinkedIn профил

Check

Ќе научиш како да се претставиш себеси ( Elevator Pitch)

Check

Ќе научиш како да користиш Requirements-Skills-Value Framework за да ги истакнеш твоите силни страни

Check

Ќе учествуваш на тест интервјуа

Check

Ќе почнеш да аплицираш!

2 недели по дипломирање


Два пати месечно ќе имаш состанок со специјалист за вработување кој ќе го следи твојот прогрес се додека не се вработиш.

Check

Специјалистот за вработување ќе работи на твојот прогрес, на начинот на кој аплицираш, какви одговори добиваш, со какви предизвици се соочуваш на самото интервју.

Check

Сесиите ќе се одвиваат се додека не се вработиш.

Check

Ние сме посветени да ти помогнеме да најдеш работа и нема да се откажеме од тебе се додека не ја оствариш целта за која се запиша!

Check

Во Creative Hub имаш кариерен партнер засекогаш!

Експертите кои ќе ти го пренесат знаењето

Обука за вработување

Тимот на Creative Hub има една цел, да им помогне на студентите да се вработат по завршувањето на програмата.

За таа цел ја креиравме Обуката за вработување .

Последниот интерен извештај кој го направивме покажува дека 95% од студентите започнале со работа 1-3 месеци по завршувањето на Академијата.

1

Обука за личен брендинг


Започни тука!

2

Академија


Стекни ги вештините!

3

Реални проекти/Хакатони/Мастерклас


Извежбај ги вештините!

4

Финален проект


Валидирај го знаењето!

5

Обука за вработување


Почни го процесот на вработување!

6

Сретни се 2 пати месечно со кариерен специјалист


Ја имаш нашата поддршка!

Ние сме посветени за да ти помогнеме да ја постигнеш целта!

* Обуката за вработување започнува веднаш по завршување на финалниот проект.

Creative Hub Girl

Компании каде работат нашите студенти

Logos Logos
 • Приказната на Софија


  Маркетинг студент во Creative Hub, денес Емаил Маркетер во GK

 • Приказната на Ивана


  Маркетинг студент во Creative Hub, денес Social Media Marketing Specialist во Transportation Code

 • Приказната на Маја


  Маркетинг студент во Creative Hub, денес Brand Manager во Studio Moderna

Прочитајте го нашиот студентски извештај!


Прочитајте за кариерната промена пред и по завршувањето на Академијата во извештајот за маркетинг студентите кои го подготвивме за вас.

Студентски профил пред запишување на Академијата:

%

вработени

%

студенти на факултет

%

невработени

%

средношколци

Најчеста кариера по завршувањето на Академијата:

%

работат во странски компании на позиција дигитален маркетер

%

добиле промоција на работа и работа како фриленсери

%

започнале со пракса во Creative Hub

%

не ја промениле кариерата но искуството на Академијата го рангирале како одлично

Creative Hub Girl

Students Feedback


 • Oлга, Битола

  “Зад секој успешен студент исто така стои брилијантен ментор кои го тренира. Целосниот практичен пристап со мојот ментор Аријана работејќи еден на еден ми овозможи да се забрза процесот на стекнување на вештини“.

  Александар, Њу Џерси

  Живеам и работам во Њу Џерси, САД.Забрзаната програма не се споредува со класичната, работиш со ментор, учиш во детали, имавме 40 часа само + работа на Google, споредено со 10 часа на регуларната програма.

 • Стојанчо, Скопје

  “Дипломирав превод и толкување, не најдов простор за работа и се запишав на Академија за да се преквалификувам во дигитален маркетинг.“

  Јована, Велес

  “Работев како професор по англиски јазик, се одлучив за Академија за дигитален маркетинг бидејќи сакав да започнам да работам како copywriter. Сега пишувам книги за Амазон.“

 • Љупче, Струмица

  “Работев како келнер во кафуле и сакав да променам професија. Се запишав на Академијата за дигитален маркетинг и веднаш се вработив во Power Ad. Една година по завршувањето на Академијата работам во Дубаи, во Advertum, како маркетинг менаџер.“

  Мери, Кочани

  “Имам 18 години и многу време поминувам на Инстаграм. Се сметам себеси за многу креативна личност. Избрав Академија за дигитален маркетинг бидејќи сакам да работам нешто креативно.“

 • Ѓорѓи, Струмица

  “Се запишав на Академијата за дигитален маркетинг додека бев сѐ уште во средно за да го искористам времето и да стекнам вештини што побрзо. Creative Hub ми овозможи да плаќам на 50 рати што беше многу олеснителна околност за мене бидејќи имав само 16 години.“

  Филип, Скопје

  “Имам успешна музичка кариера и сакав да научам како самиот да се промовирам на социјалните медиуми и да се стекнам со дополнителни вештини што би ми овозможиле да имам и план Б во животот. “

 • Валентина, Кичево

  “Студент сум на Економски факултет и Академијата ја запишав паралелно со студиите бидејќи сакав да стекнам практични знаења за дигитален маркетинг и да работам на реални проекти.“

  Љубица, Скопје

  “Јас сум мајка на 2 деца и воедно сум дипломиран правник. Сакав работа што можам да ја работам од дома и затоа се запишав на Академијата. Среќна сум што си ја остварив целта и сега работам freelance за романската фирма, Marketing Corner Studio.“

 • Митко, Кочани

  “Работам во политика веќе неколку години и сакав да го доусовршам менаџирањето со социјалните медиуми, па затоа се запишав на Академијата.“

  Фросина, Скопје

  “Додека бев во средно водев свој Блог, па затоа и се запишав на Акaдемија за дигитален маркетинг. Преку организираниот Хакатон од страна на Creative Hub се вработив во Idea Lab.“

 • Ангела, Скопје

  “Додека студирав маркетинг на факултет сметав дека имав недостиг од дигиталните вештини поврзани со маркетингот, па затоа се одлучив да се запишам на Академија. Веднаш по завршувањето се вработив во IMA.“

  Јасмина, Куманово

  “10 години работам како сметководител и на Академијата се запишав за да ја променам професијата. Особено ми се допаднаа реалните проекти и фидбекот преку кој се стигнува до вработување. “

 • Катерина, Скопје

  “Сопственик сум на агенција за илустрација и сакав сама да научам да си ги менаџирам социјалните медиуми наместо да плаќам некој друг“.

  Ангела, Кумановo

  “Дипломирав семејни студии, но поради пандемијата сакав да работам од дома. Затоа се запишав на Академијата за дигитален маркетинг и веќе 5 месеци сум дел од remote тимот на Creative Hub“.

Искуството на работодавците кои вработиле наши студенти

 • Петар Христов, PowerAD


  „ Во Creative Hub го испративме на обука нашиот маркетинг практикант Љупче Мадевски, а денес после 2 години работиме заедно во Дубаи и е наш Digital Marketing Manager. “

 • Данчо Димков, Bizzbee Solutions


  „ Кај Ивана ми се допадна бидејќи ,веќе имаше стекнато вештини во B2B Lead Generation на вашата Академија и преку неа дознав и за вас. “

 • Борче Манев, International Marketing Agency


  „7 студенти од Академија за дигитален маркетинг започнаа на пракса, а 6 се вработија по завршувањето. “

Дипломирај со професионално портфолио


Изработи ги сите 7 реални проекти и додади ги во твоето CV како практично искуство во областа на дигитален маркетинг.

Portfolio image

ОВА МОЖЕШ ДА БИДЕШ ТИ!

Дигитален маркетер

Дигитален маркетер и алумни во Creative Hub. За време на Академијата за дигитален маркетинг стекнав одлични вештини за да работам во маркетинг тим и да креирам таргетинг и ретаргетинг стратегии за различни социјални медиуми се со цел зголемување на бројот на клиенти/продажби.

Skills

Google Ads

Google Analytics

Facebook Ads

Targeting & Retargeting Digital Marketing Strategy

Content Writing

Ads Copywriting

SEO

Website Optimization

Content Strategy

Дигитален маркетер

Дигитален маркетер и алумни во Creative Hub. За време на Академијата за дигитален маркетинг стекнав одлични вештини за да работам во маркетинг тим и да креирам таргетинг и ретаргетинг стратегии за различни социјални медиуми се со цел зголемување на бројот на клиенти/продажби.

Искуство

Portfolio
                list
Dot

09/ 2022

ПР кампања објавена на Фактор.мк

Студентски проект

Направив ПР план за Black Friday кампања користејќи ги техниките кои ги научив. ПР текстовите кои ги напишав потоа беа објавени на Фактор.мк

Dot

08/ 2022

Маркетинг стратегија за стартап

Студентски проект

Направив целосна маркетинг стратегија за Black Friday понуда користејќи ги каналите Фејсбук и Инстаграм за таргетирање и Емаил Маркетинг за ретаргетирање на лидови и конверзија во клиенти.

Dot

07/ 2022

Google Display кампања за Creative Hub

Студентски проект

Како дел од проектот мојата задача беше да поставам Гугл таг на леднинг страна, за да можат да се тракираат евенти во GA4 и UA. Потоа лансирав display кампањи и ги оптимизирав за конверзии. Резултатот беше 300 долари и 105 конверзии.

Dot

06/ 2022

Емаил маркетинг кампања и автоматизација - трошок 0 ЕУР

Студентски проект

Користејќи го премиум пристапот во Active Campaign направив Емаил маркетинг автоматизација и ја поврзав со CRM софтвер. Исто така изградив целосна емаил маркетинг ретаргетинг стратегија со буџет од 0 ЕУР.

Dot

05/ 2022

Ретаргетинг кампања за клиент

Студентски проект

Работев како дел од маркетинг тимот во Creative Hub, поставив Facebook Pixel на евентите кои сакав да ги тракирам како конверзии. За да го подобрам перформансот на рекламите користев оптимизација на буџет и А/Б тестирање.

Dot

04/ 2022

TikTok кампања и стратегија за клиент

Студентски проект

На една од работилниците креиравме TikTok кампањи за клиент. Целта беше да креираме капања што ќе допре до помлада публика и затоа го избравме овој канал.

Реален проект: Студентите на Академијата за дигитален маркетинг со Influencers.club

@cretivehubmacedonia Како што веќе знаете минатата сабота (18.02) студентите од Академијата за дигитален маркетинг имаа можност да слушнат за тоа како изгледа маркетинг во стартап. Овој настан за студентите беше од голема вредност бидејќи им овозможи да слушнат реални искуства и да се запознаат со предизвиците, а и можностите со кои се соочуваат маркетерите работејќи во стартап компанија. Кирил со нив сподели и дел од неговите маркетинг стратегии. Самата атмосфера на настанот беше одлична. Студентите беа доста заинтересирани и поставуваа мошне интересни прашања. Во прилог погледнете дел од атмосферата 👇

Што не прави поразлични?


Universities

Факултети

Other
                academies

Други Академии

Udemy

Udemy

Creative Hub

Creative Hub

3 годишни студии

Checked
Not
                checked
Not
                checked
Not
                checked

6-9 месеци програми

Not
                checked
Checked
Not
                checked
Checked

Работа на реални проекти

Not
                checked
Checked
Not
                checked
Checked

Ментори од пракса

Checked
Checked
Checked
Checked

3 опции на цена според потребите на клиентот

Not
                checked
Not
                checked
Not
                checked
Checked

Забрзана програма ( 1 на 1 менторство)

Not
                checked
Not
                checked
Not
                checked
Checked

Гарантирана работа/ пракса

Not
                checked
Checked
Not
                checked
Checked

Обука за градење на личен бренд

Not
                checked
Not
                checked
Not
                checked
Checked

Обука за вработување додадена во Академијата

Not
                checked
Not
                checked
Not
                checked
Checked

2 пати неделно сесии со кариерен специјалист додека не се вработиш

Not
                checked
Not
                checked
Not
                checked
Checked

Седиште во Скопје, Приштина и Мајами

Not
                checked
Not
                checked
Not
                checked
Checked

Диплома со ЕКТС кредити

Checked
Not
                checked
Not
                checked
Checked

Американска диплома

*наскоро!
Not
                checked
Not
                checked
Not
                checked
Checked

Побарај од твојата компанија да ти ја плати Академијата!

Работодавците спонзорираат!

Вработените се најзначајниот ресурс во една компанија. Те охрабруваме да зборуваш со твојот менаџер и да му ги објасниш вештините кои ќе ги стекнеш на оваа Академија.

На 40% од студентите кои се запишуваат во Creative Hub компаниите им ги плаќаат обуките целосно или делумни.

Sponsorship

Избери ја програмата која најмногу ти одговара

Само Академија

1599 ЕУР

90 часа

Имаш ограничен буџет?

Најсоодветна за невработени / лица кои бараат надоградба на вештини

Purple
                  thick

Пристап до сите часови


Purple
                  thick

50 часа работа со ментор кој живее во САД со кој ќе вежбаш практични задачи кои ќе го забрзаат процесот на промена на кариера


Purple
                  thick

Сертификат од Creative Hub


Purple
                  thick

EU Certificate with ECTS credits


Purple
                  thick

CPD-UK Certificate


Purple
                  thick

Обука за вработување


Purple
                  thick

2 пати неделно сесии со кариерен специјалист


Purple
                  thick

Пристап до платформа за вработување


Purple
                  thick

Практични проекти


Purple
                  thick

Мастеркласи


Purple
                  thick

Интернационална Slack заедница ( мрежа од алумни од Македонија, Косово и САД наскоро )

Забрзана Програма

3250 ЕУР

140 часа

Дали сакаш да ја скокнеш фазата на пракса и да имаш самодоверба да започнеш да работиш како фриленсер или да имаш вештини на искусен маркетер кога ќе дипломираш?

Идеална за лица кои сакаат за краток временски период да променат кариера и да почнат со работа

Purple
                  thick

Пристап до сите часови


Purple
                  thick

50 часа работа со ментор кој живее во САД со кој ќе вежбаш практични задачи кои ќе го забрзаат процесот на промена на кариера


Purple
                  thick

Сертификат од Creative Hub


Purple
                  thick

ЕУ Сертификат со ЕКТС кредити


Purple
                  thick

CPD-UK Сертификат


Purple
                  thick

Обука за вработување


Purple
                  thick

2 пати неделно сесии со кариерен специјалист


Purple
                  thick

Пристап до платформа за вработување


Purple
                  thick

Практични проекти


Purple
                  thick

Мастеркласи


Purple
                  thick

Интернационална Slack заедница (мрежа од алумни од Македонија, Косово и САД - наскоро )


Purple
                  thick

Премиум пристап на Емаил Маркетинг платформа (Active Campaign)


Purple
                  thick

Научи како да работиш маркетинг за интернационални пазари


Purple
                  thick

Пристап до дополнителни платформи


Purple
                  thick

1 месец работа како дел од реален маркетинг тим

Калкулатор за месечни трошоци

Избери Академија

Избери број на рати

Месечни трошоци :

51 €

Диплома


Врз основа на програмата што ќе ја изберат студентите во Creative Hub можат да се стекнат со Creative Hub сертификат, ЕУ Додаток на диплома со ЕКТС кредити или CPD - Британска диппома.

Diploma

Creative Hub Сертификат
Се издава на студентите на сите програми


 • Ова е идеален избор за студенти на кои дипломата не им е значајна и сакаат само да стекнат вештини.
 • Нашиот совет до студентите е да го објават нивниот Сертификат на Линкедин и да го додадат во делот за образование, за подобро да ги истакнат нивните вештини.
Diploma

ЕУ Диплома со ЕКТС кредити
Се издава на студенти од ЕУ Сертифицирана програма и студенти на Забрзаната програма


 • ЕУ додаток на диплома со ЕКТС кредити го следи моделот на Европска Комисија за неформално образование.
 • Додатокот на диплома содржи детални информации за студентот, програмата, вкупниот број на часови, и ЕКТС кредити со кој студентот се стекнал по завршување на програмата.
 • Ги советуваме студентите кои планираат да го продолжат своето образование и кариера во ЕУ да изберат програма што ја содржи оваа диплома.
 • Оваа ЕУ Диплома е признаена од Универзитетите во Европа како дополнителни кредити при упис на апликацијата на студентот.
Diploma

CPD-Британски сертификат
Се издава на студенти од Забрзаната програма


 • CPD Certification Services е воспоставен во 1996 година и е најголемото независно акретационо тело во светот кое ги евалуира програмите.
 • Академијата за дигитален маркетинг на Creative Hub е акредитирана од CPD и има број на лиценца 014384. За CPD сертификатот можете да прочитате повеќе тука.
 • CPD сертификатот го испраќа дирекно CPD по завршувањето на Академијата. Студентите кои дипломирале на Забрзана Академија ќе го добијат овој сертификат во рок од 2 недели од дипломирањето.
 • Студентите кои планираат да продолжат со работа во странство ги советуваме да го земат овој сертификат.

Разговарај со нашиот
координатор

Независно дали си поранешен студент или сакаш да дознаеш повеќе за програмите, те советуваме да закажеш разговоро со нашиот координатор Стојанчо. Дознај повеќе за Академиите или информирај се за попустите ( доколку земеш две Академии ).

Learning

Академија за дигитален маркетинг

Научи како да менаџираш социјални медиуми

Learning

Академија за човечки ресурси

Научи како да раководиш тим

Learning advisor

5 причини зошто да започнеш кариера во
Дигитален маркетинг


Лесна е за почетници!

Дигиталниот маркетинг е рангиран како една од најлесните кариери за лица кои сакаат да направат транзиција во споредба со програмирање и дизајн.

Нуди различни кариерни можности!

Изберете некоја од 50 различни кариерни насоки, од Емаил Маркетер, Менаџер на социјални медиуми, Копирајтер…

Отпорен на рецесија!

На секој бизнис му е потребен дигитален маркетинг! Се додека имаш лаптоп и интернет нема да имаш проблем да најдеш работа со оваа професија.

Висока побарувачка за маркетери, голем потенцијал за заработка!

На секоја компанија и е потребен дигитален маркетер!

Флексибилна професија!

Работи од дома, или од каде и да посакаш, во време што тебе ти одговара!

Стани ЅВЕЗДАТА на твојата приказна!

од студентите кои ја избрале оваа Академија ја промениле нивната кариера!

добиле зголемување на плата по завршувањето на програмата! !

започнале да работат фриленс по завршувањето на програмата!

Дали си подготвен да се пријавиш денес?


За да го резервираш твоето место те советуваме да аплицираш сега!
*Цените се зголемуваат наскоро!

By clicking on “Apply now” I agree and give approval to Kreative Hub LLC to use and process my personal data, later store it as long as necessary for the purpose for which the data was collected, after which they will be deleted in accordance with the Law on Personal Data Protection. I reserve the right at any time to withdraw my consent.

И добиј бесплатен час по дигитален маркетинг

Се пријавуваш за:

Enroll

90 часа предавања со ментор


Enroll

7 реални проекти


Enroll

8 часа Обука за вработување


Featured in


Logos Logos

© Copyright 2023 Creative Hub | Skopje / Pristina / Miami | contact@cretivehubkos.com / +383 49 334 437 Политика за приватност | Општи правила и услови