Академии
Кариера
Платформа за вработување
Кампус: Македонија

Академија за дигитален маркетинг: Fast Track

Level up со #FAST-TRACK ( Забрзана) програма

1 на 1 индивидуални часови со ментор од Америка

предавања се на македонски јазик

За сите оние кои сакаат по завршување на Забрзаната програма да работат самостојно за клиенти или пак да аплицираат за менаџерска позиција во областа на дигитален маркетинг.

Забрзана програма на која ќе работиш со ментор од Америка самостојно 2 пати неделно на реални проекти и така ќе ги усовршиш целосно дигиталните вештини.

Твојата компанија може да ти го плати студирањето

Примарна цел на компанијата е да оствари приход. Приходот се остварува преку работата на луѓето како тебе кои секојдневно работат за компанијата.

Arijana

Затоа те охрабруваме да го исконтактираш нашиот координатор Стојанчо тука за тоа како да и пристапиш на твојата компанија и да ги претставиш бенефитите од нивната инвестиција во тебе.

Што добиваш?

Thick

Пракса и Академија истовремено

Thick

Индивидуални 1 на 1 часови (менторските часови се одвиваат онлајн, дополнително паралелно со Академијата)

Thick

4 часа неделно, 17 недели ( флексибилно време на закажување со менторот

Thick

Ќе работиш како дел од вистински маркетинг тим

Thick

Усоврши ги знаењата за Facebook Ads, Google Ads, ПР, Landing Pages, Email Marketing, преку работа на реални проекти за САД и Македонија

Symbol

Go-to-market strategy

Ќе научиш како да направиш game plan ( targeting & retargeting conversion стратегија) за секој пазар. Ќе добиеш пристап до американска платформа за маркетинг.

Symbol

Buyer Persona + Ads copy

Ќе научиш да пишуваш копи за реклами според различни buyer персони, да тестираш различни елементи во самиот копи како и да го вметнеш во таргетинг и ретаргетинг стратегија.

Symbol

Advanced Email Marketing

Ќе научиш како да изградиш високо функционална ретаргетинг стратегија. Ќе добиеш бесплатен пристап на Премиум профил и ќе работиш на активни емаил маркетинг кампањи(automations, forms and strategy).

Symbol

SEO hacked Content Writing

Ќе научиш како да пишуваш високо квалитетен текст кој ќе биде оптимизиран и структуриран за да рангира високо на Гугл.

Symbol

Functional Landing Page

Ќе научиш како да изградиш страна според Sales Funnel и да направиш конвертибилни елементи кои ќе ги поврзеш со Фејсбук пиксел, Линкедин Пиксел или Гугл event.

Symbol

Pixel Retargeting & Conversion Strategy

Со спремен Game Plan ќе креираш голем број на тест реклами и ќе спроведеш conversion стратегија. На твојот клиент ќе можеш да му објасниш точно колку е повратот на инвестиција.

Symbol

Анализа и маркетинг KPIs

Ќе научиш како да пишуваш анализа / извештај за клиент. Ќе можеш самостојно да ги поставиш твои цели односно според што треба да се мери твојот маркетинг перформанс.

Ментор на академијата

Аријана Коскарова.

Маркетинг директор и ко-основач на Creative Hub, член на Forbes Business Council, менаџер на Creative Hub Miami.

Creative Hub CTO

Аријана Коскарова.

Маркетинг директор и ко-основач на Creative Hub, член на Forbes Business Council, менаџер на Creative Hub Miami.

Имаш прашања? Закажи разговор со менторот.

Тука

Зошто да избереш Fast Track Академија?

Сакаш да работиш само 1 на 1 со ментор, 2 пати неделно, паралелно со Академијата?

Прочитај го искуството на студентите.

Олга Николовска

Студент на Fast-track Академијата за Дигитален Маркетинг, група Fast-Track 2022

Fast track student

„За да постигнете успех во дигиталниот маркетинг, треба да имате силни основи и треба да знаете како да ги примените поткрепени со маркетинг стратегии.

FAST- TRACK АКАДЕМИЈАТА ми даде фантастична основа во дигиталниот маркетинг.

Зад секој успешен студент исто така стои брилијантен ментор кои го тренира. Целосниот практичен пристап со мојот ментор Аријана работејќи еден на еден ми овозможи да се забрза процесот на стекнување на вештини - Digital – Skills.

Академијата исто така е во тек и со најновите случувања во индустријата. Имав пристап на американска програма со визитинг предавачи од каде добивав реално искуство од експерти.

Fast track академијата за дигитален маркетинг е правиот избор што можете да го направите доколку имате соништа и саката да ги исполните .“

Ана Неданоска

Студент на Fast-track Академијата за Дигитален Маркетинг, група Fast-Track 2021/22

Fast track student

„Студирам маркетинг во Словенија, но најмногу научив на практичната програма.

Аријана е одличен ментор, ни даде пристап на американска програма, сѐ што работевме беше практично, нѐ корегираше и ни даваше фидбек каде да се подобриме.

Нѐ вклучи на дополнителни предавања со визитинг предавачи, нѐ вклучи во градење на маркетинг агенција, нѐ вклучи во работа со нејзиниот тим.

Не се споредува ниту едно мое претходно искуство со ова на Забрзаната Академија. “

Иван Трајковски

Студент на Fast-track Академијата за Дигитален Маркетинг, група Fast-Track 2021/22

Fast track student

„Fast-track академијата би ја препорачал на секој што бара висококвалитетна, информативна и што е најважно, корисна и практична програма за дигитален маркетинг.

Целосниот практичен пристап кон академијата е она што ја прави да се издвојува од другите институти за дигитален маркетинг на пазарот. “

Јави се кај нас и информирај се повеќе

Phone +389 71 214 849