Академии
Кариера
Платформа за вработување
Кампус: Македонија
Регистрирај се тука за воведниот online курс
ШТО ЌЕ НАУЧИШ?

На воведниот курс за Дигитален Маркетинг ќе ги научиш најважните алатки и сегменти во дигиталниот маркетинг. Ќе се соочиш со вистински проекти преку кои ќе се стекнеш со практични знаења.

А за најдобро да го докажеме тоа, сам ќе изработиш дигитална маркетинг кампања. Дозволи си да започнеш во една од најкретивните професии на денешницата.

ПРОГРАМА
01
Маркетинг и адверјтазинг
Бесплатно
02
Дигитален маркетинг 1

Бриф, кампања, контент
03
Дигитален маркетинг 2

Платформи, социјални медиуми, А/Б тестирање, buyer persona, marketing mix
04
Контент и дигитални канали
05
Резултати и податоци
Creativehub Lecturer Creativehub Lecturer
Предавач: Mирослав Славковски

Digital Marketing менаџер во Меккен Скопје со повеќе од 5 годишно работно искуство со Facebook Advertising во повеќе агенции.
ЗА КОГО Е ОВАА БЕСПЛАТНА ПРОГРАМА?

Оваа програма е наменета за секој што сака да започне да работи како дигитален маркетер и да се развие професионално во полето на дигиталниот маркетинг. За да започнеш со програмата не ти е потребно предзнаење, само силна мотивација!

 • Комплетни почетници без никакво искуство, кои имаат за цел да изградат кариера во дигитален маркетинг

 • Комплетни почетници без никакво искуство, кои имаат за цел да изградат кариера во дигитален маркетинг

 • Лица кои имаат основни познавања и кои сакаат да ги надградат своите вештини

КАКО ДА ЗАПОЧНАМ?
Register

1.Регистрирај се на формата

Register

2. Добиј пристап до 2 бесплатни часа

Register

3. Плати и добиј целосен пристап до сите часови

КОЛКУ ЧИНИ КУРСОТ?

Цената на курсот зависи од тоа колку време сакаш да имаш пристап до материјалите.

ПРИСТАП 1 МЕСЕЦ
1299 мкд

плаќањето се врши преку банка, на жиро сметка

 • првите 2 часа бесплатно
 • пристап до сите 6 часа со времетраење од 1 месец
 • задача после секој завршен модул
 • сертификат што може да го споделиш на LinkedIn
Pro
ПРИСТАП 6 МЕСЕЦИ
2999 мкд

плаќањето се врши преку банка, на жиро сметка

 • првите 2 часа бесплатно
 • пристап до сите 6 часа со времетраење од 6 месеци
 • задача после секој завршен модул
 • сертификат што може да го споделиш на LinkedIn
ОДЛУЧИ САМ

Види дали професијата е за тебе, приклучи се на Академијата и стани професионалец во сферата.

ЧЕКОР 1

БЕСПЛАТЕН КУРС

‚‚Ѕирни‘‘ во професијата!

Погледни ја динамиката на работа, околината, типот на обврските и основните начела на дигиталниот маркетинг пред да се одлучиш за кариерно насочување.

Arrow

ЧЕКОР 2

НАПРЕДНА ПРОГРАМА

Стани професионалец!

Научи ги сите алатки и принципи на дигиталениот маркетинг.

ПРАШАЊА И ОДГОВОРИ

Академијата за Дигитален Маркетинг на Creative Hub започнува со еден бесплатен курс „ Вовед во дигиталниот маркетинг“. Овој курс го воведовме за сите оние кои не се сигурни дали оваа професија е правилниот избор за нив. Воедно сакаме да дадеме можност да се запознаете со предавачите и целосниот систем на програмата на Академија за дигитален маркетинг на Creative Hub. Ќе имате можност да работите домашни и задачи, преку кои со самостојно истражување и напор ќе треба да дојдете до решение на барањето и за истото ќе добиете и соодветна оценка.

Воведниот курс за Дигитален Маркетинг се финализира со испит, кој доколку успешно го положите ќе Ви обезбеди место на програмата на Академијата за Дигитален Маркетинг.Курсот е онлајн, станува збор за снимени видеа што значи дека курсот може да го слушаш со твое темпо - кога тебе ти одговара.Курсот можеш да го купиш со уплата во банка на нашата жиро сметка, додека не имплементираме онлајн плаќање. Доколку си заинтересиран, јави ни се на +389 71 214 849.Пристапот до курсот ќе ти биде отворен зависно од тоа која опција ќе ја купите. Има две опции: пристап од еден месец за 1299 денари или пристап од шест месеца за 2999 денари.Академијата ќе започне кон крајот на месец јануари. Предавањата се два пати неделно и траат по 2 часа. Распоредот се прави во договор со групата и предавањата се најчесто од 18 до 20 часот. Сите студенти добиваат пристап на Classroom каде се сите информации за Академијата.Во просек студентите ја завршуваат програмата за 8 месеци, и се вработуваат од 1 до 6 месеци по завршувањето. Со оглед на фактот дека станува збор за професија коа е многу барана на пазарот, доколку стекнете вештини и навистина се посветите нема да имате проблем во изнаоѓање на работа како дигитален маркетер.Цената на Академијата варира во зависност од тоа дали сакате само Академија ( 1299 ЕУР) , ЕУ Сертифицирана ( 1599 ЕУР) или Fast-track Академија (2999 ЕУР) што вклучува +100 часови и 1-на-1 менторски сесии 2 пати неделно.

Во Fast-track Академијата наместо регуларните 2 пати неделно ќе работите 4 пати неделно и ќе имате индивидуални менторски сесии се со цел да се забрза Вашиот раст и побрзо да почнете да работите.

Сите Академии можат да се платат на 15 рати преку нас или на 36 рати преку НЛБ Банка (услов е Вие или некој од Вашето семејство да прима плата или пензија преку НЛБ ) без камата или пак на 50 рати преку Халк Банка без камата (услов е Вие или некој од Вашето семејство да прима плата или пензија преку Халк).За време на Академијата нашите предавачи ќе го следат Вашиот перформанс и ќе добивате константен фидбек за вашите резултати. Ако навистина се посветите и имате високи поени пред да завршите со програмата, нашиот Координатор за вработување ќе ви ги претстави отворените позиции кај нашите партнерски компании и ќе ви помогне добро да се претставите со CV и портфолио за да можете да започнете со работа.