Академии
Кариера
Платформа за вработување
Кампус: Македонија

Академија за дигитален маркетинг: Fast Track

Level up со #FAST-TRACK ( Забрзана) програма

1 на 1 индивидуални часови со Adobe Certified Expert Mentor со повеќе од 20 години исксутво

предавања се на македонски јазик

Забрзана програма на која ќе работиш со ментор самостојно 2 пати неделно на реални проекти и така ќе ги усовршиш целосно вештините за графички дизајн.

Што добиваш?

Thick

Пракса и Академија истовремено

Thick

Индивидуални 1 на 1 часови (менторските часови се одвиваат онлајн, дополнително паралелно со Академијата)

Thick

4 часа неделно, 17 недели ( флексибилно време на закажување со менторот )

Thick

Ќе работиш како дел од вистински маркетинг тим

Thick

Усоврши ги знаењата за Adobe Photoshop и Adobe Illustrator, преку работа на реални проекти за САД и Македонија

Ментор: Маја Цветкова

Сертифициран Adobe предавач за Adobe Photoshop. Повеќе од 20 години искуство како предавач за Графички дизајн во повеќе Академии. Сертифициран Adobe експерт за Adobe Illustrator, InDesign.

Creative Hub CEO

Имаш прашања за Fast-Track програмата?

Постави прашање дирекно до менторот.

Зошто да избереш Fast-Track Академија?

Сакаш да работиш само 1 на 1 со ментор, 2 пати неделно, паралелно со Академијата?

Избери Fast-Track Академија!


Програмата вклучува и светски признаена диплома SHRM сертификат.

CreativeHub Fast Track Student

Елена Наскова

Студент на Fast-track Академијата за графички дизајн

„Најмногу се одлучив за Fast-track Академијата, поради тоа што имаме менторски часови еден на еден. Тие ни се индивидуални предавања на кои што работиме на проекти за реални клиенти. Добиваме дополнителен фонд на часови и за секоја наша задача добиваме соодветен фидбек. Се одлучив за Академијата по графички дизајн бидејќи се работи за премногу креативна професија“