Академии
Кариера
Платформа за вработување
Кампус: Македонија
Регистрирај се тука за воведниот online курс
ШТО ЌЕ НАУЧИШ?

На воведниот курс по графички дизајн ќе ги научиш најважните алатки кои се користат во графичкиот дизајн.

За најдобро да ја осознаеш професијата, ќе имаш задачи за индивидуална работа после секоја од целините на курсот, а на крајот од курсот ќе имаш финална сеопфатна задача од полето на графичкиот дизајн.

ПРОГРАМА
01
Вовед во Графички Дизајн
Бесплатно
02
Запознавање со работната околина
Бесплатно
03
Основи на обработка на фотографија
04
Работа со селекции
05
Работа со слоеви
06
Работа со текст
Creativehub Lecturer
Предавач: Маја Цветкова

Сертифициран Adobe предавач за Adobe Photoshop. Повеќе од 20 години искуство како предавач за Графички дизајн во повеќе Академии.
ЗА КОГО Е ОВАА ПРОГРАМА?

Оваа програма е наменета за секој што сака да започне да работи како графички дизајнер и да се развие професионално во полето на дизајнот. За да започнеш со програмата не ти е потребно предзнаење, туку само силна мотивација!

 • Комплетни почетници без никакво искуство, кои имаат за цел да изградат кариера во дизајн индустријата

 • Секој што сака да направи промена во кариерата или да се преквалификува

 • Лица коишто имаат основни познавања и сакаат да ги надградат своите вештини

КАКО ДА ЗАПОЧНАМ?
Register

1.Регистрирај се на формата

Register

2. Добиј пристап до 2 бесплатни часа

Register

3. Плати и добиј целосен пристап до сите часови

КОЛКУ ЧИНИ КУРСОТ?

Цената на курсот зависи од тоа колку време сакаш да имаш пристап до материјалите.

ПРИСТАП 1 МЕСЕЦ
1299 мкд

плаќањето се врши преку банка, на жиро сметка

 • првите 2 часа бесплатно
 • пристап до сите 6 часа со времетраење од 1 месец
 • задача после секој завршен модул
 • сертификат што може да го споделиш на LinkedIn
Pro
ПРИСТАП 6 МЕСЕЦИ
2999 мкд

плаќањето се врши преку банка, на жиро сметка

 • првите 2 часа бесплатно
 • пристап до сите 6 часа со времетраење од 6 месеци
 • задача после секој завршен модул
 • сертификат што може да го споделиш на LinkedIn
ОДЛУЧИ САМ

Види дали професијата е за тебе, приклучи се на Академијата и стани професионалец во сферата.

ЧЕКОР 1

БЕСПЛАТЕН КУРС

‚‚Ѕирни‘‘ во професијата!

Погледни ја динамиката на работа, околината, типот на обврските и основните начела на дигиталниот маркетинг пред да се одлучиш за кариерно насочување.

Arrow

ЧЕКОР 2

НАПРЕДНА ПРОГРАМА

Стани професионалец!

Научи ги сите алатки и принципи на графичкиот дизајн.

ПРАШАЊА И ОДГОВОРИ

Академијата за Графички Дизајн на Creative Hub започнува со еден бесплатен курс „ Вовед во графичкиот дизајн“. Овој курс го воведовме за сите оние кои не се сигурни дали оваа професија е правилниот избор за нив. Воедно сакаме да дадеме можност да се запознаете со предавачите и целосниот систем и програмата на Академијата. Ќе имате можност да работите домашни и задачи, преку кои со самостојно истражување и напор ќе треба да дојдете до решение на барањето и за истото ќе добиете и соодветна оценка. Воведниот курс за графички дизајн се финализира со финален проект.Курсот е онлајн, станува збор за снимени видеа што значи дека курсот може да го слушаш со твое темпо - кога тебе ти одговара.Курсот можеш да го купиш со уплата во банка на нашата жиро сметка, додека не имплементираме онлајн плаќање. Доколку си заинтересиран, јави ни се на +389 71 214 849.Пристапот до курсот ќе ти биде отворен зависно од тоа која опција ќе ја купите. Има две опции: пристап од еден месец за 1299 денари или пристап од шест месеца за 2999 денари.Во просек студентите ја завршуваат програмата за 7 месеци, и се вработуваат од 1 до 6 месеци по завршувањето. Со оглед на фактот дека станува збор за професија која е многу барана на пазарот, доколку стекнете вештини и навистина се посветите нема да имате проблем во изнаоѓање на работа како графички дизајнер.Цената на Академијата варира во зависност од тоа дали сакате само Академија ( 1299 ЕУР) , ЕУ Сертифицирана ( 1599 ЕУР) или Fast-track Академија (2999 ЕУР) што вклучува +100 часови и 1-на-1 менторски сесии 2 пати неделно.

Во Fast-track Академијата наместо регуларните 2 пати неделно ќе работите 4 пати неделно и ќе имате индивидуални менторски сесии се со цел да се забрза Вашиот раст и побрзо да почнете да работите.

Сите Академии можат да се платат на 15 рати преку нас или на 36 рати преку НЛБ Банка ( ( услов е Вие или некој од Вашето семејство да прима плата или пензија преку НЛБ ) без камата или пак на 50 рати преку Халк Банка без камата ( услов е Вие или некој од Вашето семејство да прима плата или пензија преку Халк ).За време на Академијата нашите предавачи ќе го следат вашиот перформанс и ќе добивате константен фидбек за вашите резултати. Ако навистина се посветите и имате високи поени пред да завршите со програмата, нашиот Координатор за вработување ќе ви ги претстави отворените позиции кај нашите партнерски компании и ќе ви помогне добро да се претставите со CV и портфолио за да можете да започнете со работа.