Graphic_Design

АКАДЕМИЈА ЗА ДИЗАЈН И CONTENT CREATIONАкадемијата за дизајн и content creation нуди програма
наменета за сите коишто сакаат да стекнат дополнителни вештини, да ја изразат својата креативност или да сменат професија.Графички Дизајн Програми
Ајде да започнеме

ДАЛИ СЕ ПРЕПОЗНАВАШ?

НА КОИ ПРОЕКТИ ЌЕ РАБОТИШ

Кликни на сликата и види го проектот

билборд
хакатони
креатони
изложби
КАКО ЌЕ СЕ ОДВИВА AКАДЕМИЈАТА?

Не ти е потребно претходно знаење. Потребна ти е пасија за креативност и желба за учење. За сè друго сме ние тука!


Патека

ЗВУЧИ ЗАБАВНО, НЕЛИ?
КОЈ ЌЕ ТЕ ВОДИ НИЗ ПРОЦЕСОТ?

Нашите предавачи - експерти од индустријата.

професори на графички дизајн професори на графички дизајн

СЕ ДВОУМИШ ШТО Е НАЈДОБРО ЗА ТЕБЕ?


CreativeHub CEO

ШТО ЗНАЧИ CPD СЕРТИФИКАТОТ?

Во зависност од програмата која ќе ја избереш покрај дипломата од Creative Hub можеш да се стекнеш и со Британски признаена диплома - CPD сертификат како и со Европски сертификат со ЕКТС кредити.

CPD е најпознатото тело за акредитација на неформално образование во светот.

Над 1.000.000 луѓе во светот имаат CPD сертификат. Доколку сакаш да работиш во странство, овој сертификат ги докажува стандардите кои ги поседуваш. Единствено кај нас ти овозможуваме да се стекнеш со овој сертификат.

Сертификат


Сертификат

НО, НЕ ЗАВРШУВАМЕ ТУКА

Ќе ти помогнеме да се вработиш и ќе се приклучиш на нашата КРЕАТИВНА #Slack Заедница


Ние ќе ти бидеме координаторот за кариера и по завршувањето на Академијата ќе работиме заедно со тебе на твоето CV и лична презентација.

Спонзори

што добиваш во CreativeHub што добиваш во CreativeHub

ИЗБЕРИ ЈА АКАДЕМИЈАТА ШТО НАЈМНОГУ ТИ ОДГОВАРА!

Академија
ЕУ Академија
Fast Track Академија


Fast Track Академија Fast Track Академија

Распоред на активности на Fast-Track Академијата


Распоред на Fast Track Академија Распоред на Fast Track Академија

КАЛКУЛАТОР

за пресметка на месечните трошоци

Избери сума:

Можност за финансирање на 15, 36 или 50 рати преку NLB Bank или Halkbank

БИДИ ХРАБАР,
ПРЕЗЕМИ АКЦИЈА


Пријави се денес!

АКАДЕМИЈА ЗА ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН
Образец за аплицирање


Следна група: Септември 2021

Начин на изучување:


Програма:

999EUR

1599EUR

2999EUR
Вашата цел:Вашата возраст:
Со кликнување на ‘‘Испрати‘‘ се согласувам и давам одобрение Креативе Хуб ДООЕЛ - Скопје да ги користи и да врши обработка на моите лични податоци, како и да ги чува во збирката на лични податоци за потребите на процесот за членување во здружението се додека има потреба од нив, по што ќе бидат избришани/уништени во согласност со Законот за заштита на личните податоци. Го задржувам правото во секое време повлекувањето на согласноста да го дадам во писмена форма.


*За изучување со физичко присуство задолжително е да се прикаже сертификат за примена вакцина. За повеќе детали околу формирање на соодветна група, ќе бидете известени по mail или при телефонски повик.

COMMUNITY                      COMMUNITY                        COMMUNITY                        COMMUNITY                        COMMUNITY

Саем за вработување за нашите студенти


Во хотел Парк го организиравме првиот Саем за вработување за нашите студенти. Над 40 реномирани компании беа гости на самитот како А1, Пивара, Некстсенс, Публицис, Силиндо, Декра, Пиксел. Фронтвајс Груп, Slice, EOS Matrix, NLB Bank, Sourcico....

заедница


Стекни глобални пријателства


По запишувањето ќе станеш дел од нашата заедница со колеги од Приштина и Берлин. Искористи го ова за да започнеш соработка, бизнис или да најдеш фриленс проект...

Колку повеќе пријатели имаш толку повеќе вредиш!

Slack


Hiring Platform Hiring Platform