Интернационален

E-MAIL

marketing хакатон

Со грчката e-mail marketing агенција George Kapernaros на студентите им зададовме задача да работат на email marketing кампања за клиентот на George, брендот за спортска опрема GymSnark.

Секој студент креираше неколку различни email секвенци и го искорсти знаењето стекнато по предметите Email marketing, SEO, B2B Lead generation, Adobe Photoshop и други на Академијата за дигитален маркетинг.

Победникот од овој хакатон беше студент кој состави дигитално решение кој не само што го реши проблемот на Gymsnark туку и понуди шанса за дополнително зголемување на приходот на компанијата.

Погледнете дел од решенијата на нашите студенти во прилог.

Aкадемија за дигитален маркетинг
Најтемелна програма за дигитален маркетинг на која ќе научиш како да работиш во сите сегменти од дигиталниот маркетинг и ќе направиш jump-start во твојата кариера.
Ќе го примениш знаењето на голем број хакатони за македонски и странски компании. Не е потребно искуство или предзнаење, само е потребна желба за учење и време кое ќе го посветиш да ја промениш кариерата.
6 месеци (116 работни часа)
Плати на 15, 24, 36 или 50 рати
Македонски и Албански јазик
Период на онлајн подготовка
Помош при вработување по Академијата
Меѓународен сертификат + Додаток диплома со ЕКТС кредити
CPD сертификат
Уписите се во тек!
1599 EUR
Аплицирај
15 останати места
Сакате нашите СТУДЕНТИ да изработат хакатон за вашата компанија?
Отворени сме за соработка!

Пишете ни