Академии
Кариера
Платформа за вработување
Кампус: Македонија

Академија за дигитален маркетинг: Fast Track

Level up со #FAST-TRACK ( Забрзана) програма

1 на 1 индивидуални часови со ментор од Америка

предавања се на македонски јазик

За оние кои саакаат по завршувањето на Академијата да бидат Professional Level
Забрзана програма на која ќе работиш со ментор од Америка самостојно 2 пати неделно на реални проекти и така ќе ги усовршиш целосно HR вештини.

Твојата компанија може да ти го плати студирањето

Примарна цел на компанијата е да оствари приход. Приходот се остварува преку работата на луѓето како тебе кои секојдневно работат за компанијата.

Arijana

Затоа те охрабруваме да го исконтактираш нашиот координатор Стојанчо тука за тоа како да и пристапиш на твојата компанија и да ги претставиш бенефитите од нивната инвестиција во тебе.

Што добиваш?

Thick

74 регуларна програма + 50 часови менторски сесии 1 на 1 на кои практично ќе имплементирате се што треба да знаете од областа на човечки ресурси

Thick

Спремен HR менаџер кој ќе може да ги имплементира сите тренинг програми ( презентации за Коучинг, Лидерство 1-4, Развој на жени лидери, Перформанс менаџмент тренинг )

Thick

Имплементација и материјали за перфроманс менаџмент систем

Thick

15 студии на случај и книги од Harvard Business review

ДОПОЛНЕТА практична програма

Coaching Training

 • At the end of this module you will have prepared a Coaching training for managers in the organization:
 • Give effective feedback
 • Foster steady growth
 • Motivate star performers
 • Provide support to employees need to achieve peak performance
 • Tapping their learning styles to make great progress
 • Giving them feedback they will actually apply
 • Matching people’s skills with your organization’s needs
 • Engaging your employees and fostering independence

Women in Leadership Training

At the end of this module you will have prepared 4 trainings to stimulate Women in your organization to take on leadership roles:
 • Lead with authenticity techniques
 • Show the Leadership Potential techniques
 • Learn how to act like a leader before you are one - techniques
 • Advocate for Yourself ( as a woman ) - techniques
 • Support the Women around you - techniques
 • Have men in the organization be better advocates for Women growth - techniques

Leadership 1 & 2 Training

At the end of this module you will have prepared Leadership Training Modules for your organization and get ready to implement them:
 • Strategic Leadership Skills
 • Cross-Silo Leadership
 • Nimble Leadership
 • Both/And Leadership
 • The Authenticity Paradox
 • How CEOs Manage Time

Employer Branding

At the end of this module you will have prepared an Employer Branding annual strategy to implement in your organization:
 • Positioning of your company’s Employer Brand
 • Understanding Target Candidate and the connection between Recruitment & Employer Branding
 • Employer Brand Image Relative to Competitors
 • Employer Brand and CSR Strategy in online recruitment advertising

Hybrid Recruitment Process

At the end of this module you will be ready to hire people in a hybrid/remote way:
 • Learn Simple Tools to make Hiring Easier
 • Understand how to hire remote employees
 • Understand how to onboard remote employees
 • Understand how to deal with a “hybrid” employment culture
 • What is the Skills-based approach to hiring?
 • Build a recruitment strategy and include the entire team

Ментор на академијата

Аријана Коскарова.

Маркетинг директор и ко-основач на Creative Hub, член на Forbes Business Council, менаџер на Creative Hub Miami.

Creative Hub CTO

Аријана Коскарова.

Маркетинг директор и ко-основач на Creative Hub, член на Forbes Business Council, менаџер на Creative Hub Miami.

Имаш прашања? Закажи разговор со менторот.

Тука

Зошто да избереш Fast-Track Академија?

Сакаш да работиш само 1 на 1 со ментор, 2 пати неделно, паралелно со Академијата? Избери Fast-Track Академија!

Програмата вклучува и светски признаена диплома SHRM сертификат.

CreativeHub Fast Track Student

Елена Илиевска

Студентка на Fast Track програмата на Академијата за Чоечки ресурси

„Fast Track Академијата ja одбрав токму поради практичната настава и менторските часови кои што ќе ми овозможат многу повеќе од теоретското искуство. Теоретскиот дел го имам два пати неделно, меѓутоа, што се однесува до менторските часови, тие најчесто се наутро и ги имам од два, па може и повеќе во текот на неделата, во зависност колку е потребна поддршката од менторот.“

Соња Кралевска

Студент на Fast-track Академијата за Човечки Ресурси, група Fast-Track 2022

Fast track student

„Причината зошто се запишав на Fast track беше да добијам што е можно повеќе практично знаење и тоа во целост ги исполни моите очекувања па дури и повеќе.

Желбата на предавачите да го пренесат знаењето на студентите ме воодушеви. Менторските часови се must have, знаењето кое се добива преку нив е непроценливо. Keep it up! “

Бојана Бошковска

Студент на Fast-track Академијата за Човечки Ресурси, група Fast-Track 2022

Fast track student

„Fast-track академијата ми помогна да го збогатам знаењето кое го добивав на академијата на Човечки ресурси.

Со нејзина помош полесно го совладав материјалот ги проширив границите на моето знаење, се стекнав со вештини кои ќе ми служат во иднина.

Благодарение на Fast-track академијата можев да се сретнам со примери од реалниот живот како и полесно да го имплементирам знаењето стекнато на академијата за Човечки ресурси.“

ЗА Менторот на академијата НИ КАЖАА И:

Creative Hub Student
Милена Дојчинова
Психолог

“...Посебно ми се допадна тоа што предавањата беа исклучително интерактивни со силен фокус на стекнување и вежбање на новите вештини, а менторот несебично го споделуваше своето знаење и искуството од својата инспиративна кариера и нѝ даваше целосна поддршка во текот на целиот процес.

Creative Hub Student
Маја Трајковска
Професор по англиски јазик

“... Аријана е одличен ментор и ми помогна да откријам и да се стекнам со нови таленти и способности преку практични вежби и примери.

Дефинитивно би ги препорачала и повторно би одбрала некоја од академиите на Creative Hub.”

Creative Hub Student
Irena Milutinovikj
HR Specialist

“...Arijana as a trainer is very passionate about what she does, she masters the subject excellently. Due to the fact that she is a quick thinker she respons to those present with concrete and practical examples that can be applied in everyday work.”

Creative Hub Student
Николина Петреска
Психолог

“...Навистина сум презадоволна од предавањата, целосно бевме вклучени во истите, работевме на многу интересни задачи, изготвувавме презентации и се чувствував како вистински професионалец кој може да направи вистински одлуки и понуди ефективни решенија благодарение на нашиот ментор, кој со секое свое предавање не инспирираше дека само со труд и постојано учење може да чекориме кон успехот.”

Јави се кај нас и информирај се повеќе