fbpx

Interviews

Менторството на Јава Академијата ме подготви за сите идни предизвици – Никола Матески

Менторството на Јава Академијата ме подготви за сите идни предизвици – Никола Матески

Програмирањето отвора бесконечни можности и еден тон придобивки. За истите, неодамна поразговаравме со Никола Матески, студент на Јава Академијата во Creative Hub. Никола низ разговор го сподели неговото искуство со нас и ни ја откри својата причина за запишување на Академијата .

read more
Дизајн форум, работно искуство и менторска помош преку UX/ UI Академијата

Дизајн форум, работно искуство и менторска помош преку UX/ UI Академијата

Дипломец на UX/ UI Академијата во Creative Hub и креатор на првиот професионален форум за Графички дизајн на нашите простори. Денес, разговараме со Фросина Колевска за искуството со Creative Hub, можностите кои таа ги искористи на најдобар можен начин и секако нејзините извондредни креации.

read more
Предизвикот на паралелно студирање: Успешната приказна на Филип Пецовски

Предизвикот на паралелно студирање: Успешната приказна на Филип Пецовски

Со цел да биде поблиску до остварување на неговата музичка кариера, Филип Пецовски одлучи да биде дел од Академијата за графички дизајн но и од Академијата за дигитален маркетинг и акаунт менаџмент. Тој го сподели неговото искуство со нас.

read more

          Pin It on Pinterest