fbpx

Курсеви

SQL Курс

SQL Курс

SQL e јазик кој се користи во програмирањето и има за цел да сортира податоци кои се содржани во датабаза. Со знаење од SQL можете да работите како бинзис аналитичар, ,...

read more
Search Engine Optimization Курс

Search Engine Optimization Курс

Како да се рангира твојата страна прва на “Google” кога некој ќе пребарува со клучен збор? Како можеме да ја привлечеме клиентелата што пребарува онлајн да кликне на...

read more
Курс за регрутација и селекција

Курс за регрутација и селекција

Курсот за регрутација и селекција ќе им помогне на студентите да стекнат знаења како да ги вработат најквалификуваните кандидати кога имаат отворена позиција.По...

read more
Adobe Premiere Pro Курс

Adobe Premiere Pro Курс

Преку напредниот курс по Adobe Premiere Pro ќе научите на професионален начин да едитирате видеа. Во овој 30 дневен курс ќе имате можност да работите од најосновните до...

read more
Public Relations Course

Public Relations Course

The introductory course in PR provides an introduction to the basic history, theories, principles, and methods of public relations practice and corporate...

read more
Power BI & SQL Курс

Power BI & SQL Курс

Power BI е збир на софтверски сервиси, апликации и врски меѓу податоци кои ги претворат неповрзани бази на податоци во интерактивни, взаемно поврзани и инелигентни...

read more
Курс за фотографија

Курс за фотографија

Курсот за фотографија е наменет за секој што сака да научи професионална фотографија. Исто така претставува одлична можност за комапниите да вложат во графичкиот...

read more
Google Ads Course

Google Ads Course

The advanced course of Google Ads is created to help individuals develop a professional knowledge of working with the advertising model of Google. This is a carefully...

read more
Facebook Advertising Course

Facebook Advertising Course

The introductory course in Facebook Ads gives student knowledge of the professional platform of managing of Facebook Ads. After the completion of the course, the...

read more
B2B Lead Generation Course

B2B Lead Generation Course

The introductory course in relationship-based B2B lead generation and sales gives students knowledge of the value of researching, qualifying, and establishing...

read more
After Effects Course

After Effects Course

Adobe After Effects is a digital visual effects, motion graphics, and compositing application developed by Adobe Systems and used in the post-production process of film...

read more
Adobe InDesign Course

Adobe InDesign Course

The advanced course of Adobe InDesign gives you a complete look at the Adobe InDesign software and the creative tools that the designer uses when they work with print...

read more
Adobe Illustrator Course

Adobe Illustrator Course

Adobe Illustrator is an advanced course which provides a complete overview of the software and creative tools used by designers when working with vectors. Students will...

read more
Adobe Photoshop Course

Adobe Photoshop Course

The professional course in Adobe Photoshop provides a comprehensive overview of the software and creative tools used for professional photo editing. After completing...

read more

     ДОБИЈ 10% ПОПУСТ

     ДОБИЈ 10% ПОПУСТ

     АПЛИЦИРАЈ СЕГА

     Пријавата е успешна. Ви благодариме!

     Pin It on Pinterest