fbpx

News

Дигиталниот маркетинг во постпандемични услови

Дигиталниот маркетинг во постпандемични услови

Живееме во време кое самото по себе не принудува се повеќе да ја користиме технологијата како алатка за комуникација. Не само поради новата реалност предизвикана од Ковид ситуацијата која наметнува потреба од социјална дистанца, туку и развојот на технологијата кој се движи со брзина на светлината и овозможува нови креативни начини на рекламирање на секој бизнис.

read more
8 совети кои ќе ви помогнат да го подобрите вашиот дигитален маркетинг пристап кон тинејџери

8 совети кои ќе ви помогнат да го подобрите вашиот дигитален маркетинг пристап кон тинејџери

пишува Фросина Петровска, Академија за дигитален маркетинг Сте забележале ли дека има голема бројка на успешни реклами за возрасни, но кога станува збор за тинејџери се...

read more
Како Академијата за Дигитален Маркетинг ми помогна да се усовршам во B2B Lead Generation?

Како Академијата за Дигитален Маркетинг ми помогна да се усовршам во B2B Lead Generation?

Упорноста и желбата да научам за новостите во светот на дигиталниот маркетинг, поттикот за понатамошно развивање на моето знаење и одлуката да бидам дел од Академијата за Дигитален Маркетинг ми помогнаа да започнам како практикант во менаџмент консултантска фирма.

read more
Како Ковид-19 не научи на предностите на Дигиталниот Маркетинг

Како Ковид-19 не научи на предностите на Дигиталниот Маркетинг

Ковид-19 не натера да направиме реевалуација на најважните работи во нашиот живот. Светот каков што го знаевме се смени. Како никогаш досега нашата генерација не била принудена да ја промени својата рутина, да ги промени своите навики и пред се да ја смени социјалната интеракција.

read more
5 придобивки од сертификат по дигитален маркетинг во 2021

5 придобивки од сертификат по дигитален маркетинг во 2021

Во изминатите години, а особено со појавата на КОВИД-19, интернетот станува се поприсутен во нашето секојдневие. Бизнисите инвестираат во дигиталниот маркетинг како никогаш до сега.Бројот на работни места за дигитални маркетери расте. Дигиталниот маркетинг е креативен и динамичен, а кариерните можности со големата флексибилност го прават примамлив и возбудлив како кариера.

read more
Зошто кариера во Data Science?

Зошто кариера во Data Science?

Неодамна кариерата во Data Science секторот беше прогласена за најдобрата работа на 21 век. Дефинитивно, овој тип на професија израсна и допре до врвот за релативно...

read more
Структура на една маркетинг агенција

Структура на една маркетинг агенција

Бројката на вработените во секој бизнис, компанија или пак агенција не е мерило за успешноста на истата. Структурата е секогаш клучниот фактор за напредувањето и...

read more
Зошто треба да се приклучиш на нашиот бесплатен вебинар по Дигитален маркетинг?

Зошто треба да се приклучиш на нашиот бесплатен вебинар по Дигитален маркетинг?

Вебинар – денес, дефинитивно еден од најдобрите и најиновативните алатки во надоградување на своето знаење. Освен стекнато знаење, луѓето кои се дел од вебинарите имаат можност да поставуваат прашања и да разговараат со нараторот. 

read more

          Pin It on Pinterest