fbpx

News

Пет бенефити на добро лого

Пет бенефити на добро лого

Дали вашата компанија има лого? Најчесто, на овие простори, при почнување со и градење на бизнис создавањето лого не секогаш е приоритет. Зошто е тоа така?

read more
Разликата помеѓу UX и UI дизајн

Разликата помеѓу UX и UI дизајн

Дебатата околу значењето на UX и UI никогаш не стивнува. Двата се клучните карики кога станува збор за функционален дизајн. Откриваме зошто.

read more
Како до повисок Е-mail Open Rate?

Како до повисок Е-mail Open Rate?

E-mail маркетингот, кој е неверојатно популарен кај големите но и мали бизниси, е дел од листата најдобри маркетинг стратегии. Зошто е толку популарен?

read more
Работам во маркетинг и учам графички дизајн

Работам во маркетинг и учам графички дизајн

Стани и ти дел од најпосетуваната Академија за графички дизајн. Биди дел од приказната на Creative Hub. Покажи ја креативноста, умешноста и трудот во сите реални проекти на кои ќе добиеш прилика да работиш.

read more

          Pin It on Pinterest