Академии
Кариера
Кампус: Македонија

Power BI е збир на софтверски сервиси, апликации и врски меѓу податоци кои ги претвораат неповрзаните бази на податоци во интерактивни, взаемно поврзани и интелигентни визуализации на посакуваните информации.
Oвозможува лесно поврзување со изворите на податоци, визуализација и генерирање на извештаи, временски серии, предвидувања и останати прикази.


ПРЕТПРОГРАМА
Затоа што сметаме дека воведот во темата е важен.


ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ ОВОЈ КУРС?


ЗOШТО Е ОВОЈ КУРС ДОБАР ЗА КОМПАНИИТЕ?
Зошто е курсот битен?
Зошто е курсот битен?
Зошто е курсот битен?


Компаниите кои ги унапредија знаењата на своите вработени


logos logos
ШТО ВКЛУЧУВА ПРОГРАМАТА?
Програма Програма

ПРОГРАМА ПОДГОТВЕНА
ОД ВРВЕН ПРОФЕСИОНАЛЕЦ

Profesionalec Profesionalec

АЛУМНИТЕ ВЕЛАТ:

Alumni Alumni Alumni Alumni
Пријави се денес!

MICROSOFT POWER BI & SQL
Образец за аплицирање
Со кликнување на ‘‘Испрати‘‘ се согласувам и давам одобрение Креативе Хуб ДООЕЛ - Скопје да ги користи и да врши обработка на моите лични податоци, како и да ги чува во збирката на лични податоци за потребите на процесот за членување во здружението се додека има потреба од нив, по што ќе бидат избришани/уништени во согласност со Законот за заштита на личните податоци. Го задржувам правото во секое време повлекувањето на согласноста да го дадам во писмена форма.


*За изучување со физичко присуство задолжително е да се прикаже сертификат за примена вакцина. За повеќе детали околу формирање на соодветна група, ќе бидете известени по mail или при телефонски повик.