Со вклучена Програма за вработување Creative Hub Students

Академија за Software Testing

Check

Почеток на програмата: 20ти септември

Check

Промотивна цена до 01.09

Check

5 месеци до јуниор тестер.

Check

Потребно предзнаење: Почетник
(Препорачуваме најпрво да го погледнеш бесплатниот курс)

Check

Структура на програмата:
5 месеци програма + Програма за вработување

Creative Hub Students

Формула за Успех

80 часа работа со инструктор


Академијата започнува со учење од искуственото знаење од нашите предавачи. Не е потребно предзнаење бидејќи предавачите ќе започнат од основите. Поставувај прашања, учествувај во вежби и добиј индивидуален фидбек за се она што ќе сработиш.

Програма за вработување


Аплицирај за првата работна понуда во 1-3 месеци по завршувањето на Академијата.

3 практични проекти


Во текот на Академијата ќе ги презентираш твоите реални проекти и ќе добиеш фидбек. Ова е одлична можност да запознаеш успешни луѓе, да се вмрежиш и да напредуваш во кариерата.

Но тоа не е се...

Регистрирај се до денес и добиј го следниот Bonus Pack:

 • ChatGPT курс - Како да го користиш ?
 • Курс - Како да поставиш Git портфолио?
 • Курс за CV + Портфолио
 • Курс за оптимизација на твојот Линкедин профил
 • Курс за фриленс работа

Програма

3 Практични Проекти

Во текот на Академијата, студентите ќе ги изработуваат следните проекти за нивното Гит портфолио.

Реален Проект

1

Тестирање на API ( бекенд )

Реален Проект

2

Тестирање на веб страна ( фронт-енд )

Реален Проект

3

Изработка на testing Framework ( бекенд + фронт-енд )

Програма за вработување

Job Guarantee

Целта на 89% од студентите е да ја променат својата кариера и да се вработат.

Со програмата за вработување аплицирај на првата работна понуда во рок од 1-3 месеци по завршувањето на Академијата.

Што по завршувањето на Академијата?

По завршувањето на финалните проекти ќе продолжиш со Обука за вработување каде ќе добиеш јасни насоки како да аплицираш за понуди за работа.

Дополнително нашите координатори ќе ги испраќаат отворени понуди за работа за позиции во областа на дата аналитика.

Creative Hub Girl

Веднаш по завршување на предавањата


Вклучи се во 8 часовна обука со инструктор каде:

Ќе изработиш CV и Git портфолио.

Ќе го оптимизираш твојот LinkedIn профил.

Ќе научиш како да се претставиш себеси на интервју за работа.

Ќе научиш како да комуницираш со регрутери.

Ќе учествуваш на тест интервјуа

Ќе почнеш да аплицираш!

Патот на Академијата

1

Обука за личен брендинг


Започни тука!

2

Академија


Стекни ги вештините!

3

Реални проекти
Хакатони
Визитинг предавања


Извежбај ги вештините!

4

Финален проект


Валидирај го знаењето!

5

Обука за вработување


Почни го процесот на вработување!

За студенти на Само Академија и ЕУ Програма!

6

Помош при вработување


Работи со нашите координатори за да ти помогнат во наоѓање на работа!

7

Вработи се!


Постигни ја целта!

*Обуката за вработување започнува веднаш по завршување на финалниот проект.

Creative Hub Girl

Избери ја програмата која најмногу ти одговара

Само Академија

*Научи вештини за најдобра цена, заштеди пари и сам најди работа!

1800€ / 1500€
Super Early Bird до 15.07

+ целосна програма

+ курс за вработување
Следи ги насоките, научи како да одговараш на прашања за интервју и самиот аплицирај на работни понуди!

+ неделен newsletter со понуди за работа

5 месеци програма!

или закажи разговор со предавачите

Creative Hub Student

Стефан,
предавач на Академијата

ЕУ Сертифицирана

*Добиј ЕУ признаена диплома и продолжи да студираш или живееш во Европа

2450€ / 2200€
Super Early Bird до 15.07

Се од Само Академија
+ Bonus Pack

ЕУ Диплома

+ курс за поставување на твојот фриленс профил

Поради квалитетот на предавањата оваа обука може да ја обезбедиме само на 20 луѓе годишно.

5 месеци програма

или разговарај со поранешен студент

Creative Hub Student

Стојанчо,
координатор на Академијата

Вклучено и:

Check

ChatGPT Kурс - Како да го користиш?

Check

Курс: Како да поставиш Гит портфолио?

Check

Курс за фриленс работа

Check

Фидбек сесии со менторите на Академијата

Check

Курс:Оптимизирај го твојот Гит профил за регрутери

Како ќе стекнеш реално искуство?

3 Реални проекти

Самостојна работа со твоите предавачи
 • Индивидуална работа
 • Секојдневна поддршка од предавачот во Slack група
 • Менторски фидбек и анализа за секој код
 • Проекти за на Гит
 • Линкедин препорака од предавачот за најдобро рангираните студенти

Работа со студенти од фронт-енд

 • Секој студент ќе работи во тим со студент од Академијата за фронт-енд програмирање
 • Менторски фидбек и Линкедин препорака
 • Реално искуство
 • Сертификат за учество на Хакатон сесија

In-house Project-week со локална компанија

Работа на реален проект
 • Real-world сценарио и работа во тим
 • Проектен менаџер - гостин од македонска ИТ компанија
 • Вмрежување и градење контакти со индустријата
 • Менторски фидбек и анализа на проект
 • Проект за на Гит
 • Сертификат за учество

Калкулатор
за Поврат на инвестиција

*Пресметај колку брзо ќе ја повратиш инвестицијата во твоето образование!

Избери Академија

Почетна Плата

Поврат на инвестиција (месеци)

3

Диплома


Врз основа на програмата што ќе ја изберат студентите во Creative Hub можат да се стекнат со Creative Hub сертификат, и ЕУ Додаток на диплома со ЕКТС кредити.

Diploma

Creative Hub Сертификат
Се издава на студентите на сите програми


 • Ова е идеален избор за студенти на кои дипломата не им е значајна и сакаат само да стекнат вештини.
 • Нашиот совет до студентите е да го објават нивниот Сертификат на Линкедин и да го додадат во делот за образование, за подобро да ги истакнат нивните вешти.
Diploma

ЕУ Диплома со ЕКТС кредити
Се издава на студенти од ЕУ Сертифицирана програма и студенти на Забрзаната програма


 • ЕУ додаток на диплома со ЕКТС кредити го следи моделот на Европска Комисија за неформално образование.
 • Додатокот на диплома содржи детални информации за студентот, програмата, вкупниот број на часови, и ЕКТС кредити со кој студентот се стекнал по завршување на програмата.
 • Ги советуваме студентите кои планираат да го продолжат своето образование и кариера во ЕУ да изберат програма што ја содржи оваа диплома.
 • Оваа ЕУ Диплома е признаена од Универзитетите во Европа како дополнителни кредити при упис на апликацијата на студентот.

Резервирај го твоето место по ПРОМОТИВНА ПОНУДАцена!

Контактирај го нашиот координатор денес и ќе ти дадеме 5 причини зошто ова е одлична кариера за тебе!

*Воедно, договори се за твојот план за плаќање на 20 месечни рати.

Добиј плус и:

 • Покана за Бесплатен курс.

Learning advisor

Дали си подготвен да се
пријавиш денес?


Со кликнување на копчето ‘‘Аплицирај‘‘ се согласувам и давам одобрение Креативе Хуб ДООЕЛ - Скопје да ги користи и да врши обработка на моите лични податоци, како и да ги чува во збирката на лични податоци за потребите на процесот за членување во здружението се додека има потреба од нив, по што ќе бидат избришани/уништени во согласност со Законот за заштита на личните податоци. Го задржувам правото во секое време повлекувањето на согласноста да го дадам во писмена форма.

Се пријавуваш за:

Enroll

80 часа предавања со ментори и асистент


Enroll

3 практични проекти


Enroll

Курс за вработување


Enroll

Бонус Материјали вклучени во програмата


Featured in


Forbes Yahoo Finance Fox 8 Cision Kallxo
Teve1 Faktor Wymt
Telegrafi Rtk ABC 7 The Recursive The Media
                Bulletin

© Copyright 2024 Creative Hub | Skopje / Pristina / Miami | contact@cretivehub.mk / + 389 71 214 849 Политика за приватност | Општи правила и услови