Digital marketing
Програма со Гарантирано
Вработување
Creative Hub Students

UX/UI Академија

Check

Почеток на програмата: 20ти септември

Check

Промотивна цена до 01.09

Check

Гарантирана работа!
*Важи само за првите 3 запишани студенти!

Check

Можност за поврат на средства!
*Доколку не те вработиме ти ги враќаме парите!

Check

Можност за плаќање на 35 рати без камата.

Check

Структура на програмата:
8 месеци предавања + Стажирање + Гарантирана работа

Check

8 месеци до почеток на работа како UX UI дизајнер!

Creative Hub Students
Career
                    Booster

Напредок во кариерата

Работиш дизајн но сметаш дека UX/UI ќе ти помогне да напредуваш во кариерата?

Имаш некои основи, но сакаш да ги подобриш своите вештини?

Сакаш поголема плата?

Career
                    changer

Промена на кариера

Дали сонуваш за фриленс кариера со флексибилно работно време?

Сакаш да живееш и работиш по твои правила, но не се чувствуваш доволно самоуверено да започнеш?

High
                      School
                      Graduate

Што после средно образование?

Си завршил/a средно и не знаеш што понатаму?

Сакаш да можеш да работиш од било каде, работа што ќе ти биде интересна и ќе те исполнува?

Не сакаш да работиш од 9-5, сакаш флексибилно работно време?

Сакаш да се стекнеш со практично знаење и да се вработиш веднаш, без да чекаш 3 години да завршиш факултет?

Unemployed

Невработен/a ?

Смачено ти е да бараш работа без да добиеш позитивен одговор?

Се чувствуваш несигурно поради недостаток на вештини?

Формула за Успех

32 недели предавања со ментор


Академијата започнува со учење од искуственото знаење од нашите предавачи. Не е потребно предзнаење бидејќи предавачите ќе започнат од основите. Поставувај прашања, учествувај во вежби и добиј индивидуален фидбек за се она што ќе сработиш.

Гарантирана работа


Добиј ја првата работна понуда во рок од 1-3 месеци по завршувањето на Академијата.

6 неделен спринт на реални проекти


По завршувањето на предавањата не завршува Академијата! Ќе работиш на 5 проекти за реални клиенти, со добиен бриф и кои ќе бидат искодирани од студентите на фронт-енд Академија. Овие 5 проекти во твоето Behance портфолио се првиот чекор до покажување на твоите вештини до нова кариера.

Но тоа не е се...

Регистрирај се до денес и добиј го следниот Bonus Pack:

 • Подготвителна програма ( Обука за личен бренд )
 • Case Study Writing - Analysis на Case Study
 • Курс за Фриленс
 • CRO - Conversion Rate Optimization Курс
 • Marketing за UX UI Designers
 • UX Design in a real world - Reading UX UI client Briefs
 • Обука за CV + портфолио

Модули

*32 недели учење, 6 недели реални проекти, почни со работа

5 Реални проекти

(За студентите на Само Академија, ЕУ Сертифицирана програма и Академија + Работа)

Практичен проект

1

Твој продукт/лендинг страна:На почекотот на Академијата ќе избереш еден проект на кој ќе работиш во текот на целата Академија. Овој проект е твој избор!

Практичен проект

2

Лендинг страна: Во текот на Академијата ќе работиш на лендинг страна постоечка или целосно нова на добиен бриф од клиент.

Практичен проект

3

Стратегија: Работа со маркетер на постоечка лендинг страна, каде студентите треба да додадат нови 7 елементи и визуелно да ја подобрат.

Практичен проект

4

Дизајн: Студенитите работат на бриф добиен од реален клиент за да изградат лендинг страна, на која соработуваат со студенти од Фронт-енд.

Практичен проект

5

Продукт: Студенитите работат на бриф добиен од реален клиент се со цел да изградат веб апликација која потоа ќе биде искодирана од студентите на Фронт-енд Академија.

6+ проекти на кои работат студентите на Забрзаната програма!

Практичен проект

1

Web App Хакатон со компанија од САД.

Практичен проект

2

UI Research за реален клиент.

Практичен проект

3

Анализа на UI процес на даден дизајн со фокус група.

Практичен проект

4

Elements Improvement for better UX на даден вебсајт.

Практичен проект

5

Ембедирање на Дигитален маркетинг елементи на веб страна.

Практичен проект

6

Лендинг страна со gamification елементи.

Гарантирана работа

Job Guarantee

Целта на 89% од студентите е да ја променат својата кариера и да се вработат.

Со гаранцијата за работа добиј ја првата работна понуда во рок од 1-3 месеци по завршувањето на Академијата

*За да го одржиме високиот квалитет на работните позиции во оваа програма бројката на студенти е лимитирана само на една група.

Профил на студентите пред Академија

Архитект
Графички дизајнер
Невработени
Друго

Компании каде работат нашите студенти

Logos Logos

Позиции на кои работат студентите

UX/UI дизајнер
WEB дизајнер
Product дизајнер
Други дизајн улоги

Најголемиот број на студенти се вработиле 1-3 месеци по завршувањето на Академијата

Приказни на кои што сме горди

 • Дизајнер на мебел со пасија за UX/UI Дизајн

  Student

  Денес ви ги пренесуваме искуствата на уште еден career changer, нашата студентка Александра од Академија за UX UI. За Академијата ќе каже дека...

 • Медицинска сестра со soft skills за UX/UI Дизајн

  Student

  Јована е нашиот мотиватор на неделата бидејќи самата е пример за некој што активно работи на промена на кариера. За себе ќе каже дека отсекогаш...

 • Growth Executive со вештини за UX/UI Дизајн

  Student

  Денес разговараме со еден од најмладите студенти на UX UI Академија, Александар Мазнев. Во UX UI навлегол поради креативноста, а најомилен дел од...

 • Фотогрaф со пасија за UX/UI Дизајн

  Student

  Марија Велковска е студент на Академијата за UX/UI дизајн која желбата и потребата од надоградба на нејзиното знаење како и плановите за промена на...

 • Инженер со soft skills за UX/UI Дизајн

  Student

  Мила Стојковиќ студент на Академијата за UX/UI дизајн е дипломиран електро инженер со 6-годишно работно искуство во струката. По 6 години работење...

 • Психолог со љубов за UX/UI Дизајн

  Student

  Христијан Колев студент на Академијата за UX/UI дизајн паралелно студира и на Универзитетот Кирил и Методиј на департманот за психологија. Својата...

 • Маркетер со интерес за UX/UI Дизајн

  Student

  Во овој блог пост разговараме со Марија Коруноска која веќе 4 години работи како дигитален маркетер, но работејќи во неколку области на UX/UI дизајн...

 • Фармацевт со вештини за UX/UI Дизајн

  Student

  Маја Колеска студент на Академијата за UX/UI дизајн е магистер по фармација со речиси 5 години работно искуство во областа. Со цел да ја усоврши...

Што по завршувањето на Академијата?

Во зависност од програмата која си ја одбрал по завршувањето на финалните проекти ќе продолжиш со Обука за вработување каде ќе добиеш јасни насоки како да апплицираш сам.


Доколку си студент на програмата “Академија + Работа” ќе продолжиш со 3 месечно стражирање и потоа нашиот регрутер ќе те препорача на компании со кои соработуваме.

Creative Hub Girl

Веднаш по завршување на предавањата


Вклучи се во 8 часовен курс со инструктор каде:

Check

Ќе изработиш CV и Behance портфолио

Check

Ќе го оптимизираш твојот LinkedIn профил

Check

Ќе научиш како да се претставиш себеси (Elevator Pitch)

Check

Ќе научиш како да користиш Requirements-Skills-Value Framework за да ги истакнеш твоите силни страни

Check

Ќе учествуваш на тест интервјуа

Check

Ќе почнеш да аплицираш!

Стажирање + Работа


Стекни искуство преку работа како дел од UX UI тим.

Check

40 часа месечно, 3 месеци, стражирање како дел од тим.

Check

Неделен брифинг и фидбек сесија.

Check

По завршување на стажирањето, работи со нашиот регрутер за да те препорача на компании со кои соработуваме.

Патот на Академијата

1

Обука за личен брендинг


Започни тука!

2

Академија


Стекни ги вештините!

3

Реални проекти
Хакатони
Мастерклас


Извежбај ги вештините!

4

Финален проект


Валидирај го знаењето!

5

Гарантирана работа


Почни со процесот на вработување!

За студенти на Само Академија и ЕУ Програма!

6

Стажирање!


Стекни искуство како дел од тим!

За студенти на Академија + Работа!

7

Гарантирана работа


Постигни ја целта!

Creative Hub Girl

UX/UI Академијата низ годините

Прва група дипломирање во Кинотека на Македонија

Креатон - 45 дневен проект на Владата на Словенија и нашите UX UI Студенти

Events

Прва група дипломирање во Кинотека на Македонија

Креатон - 45 дневен проект на Владата на Словенија и нашите UX UI Студенти

Design Thinking Masterclass со професори Јуре Миклавц и Барбара Продан oд Факултет за применети уметности во Љубљана

Design Thinking Masterclass со професори Јуре Миклавц и Барбара Продан oд Факултет за применети уметности во Љубљана

Топ Behancе профили на наши студенти кои ја започнале Академијата за да променат кариера

Експертите кои ќе ти го пренесат знаењето

Дипломирај со професионално портфолио Behance


Изработи ги сите 4 реални проекти и додади ги во твоето Behance портфолио како Case Studies во областа на UX/UI.

Portfolio image

ОВА МОЖЕШ ДА БИДЕШ ТИ!

UX/UI Designer

UX/UI Designer with focus on building user centered designs. My passion is in product design as I strive for continuous improvement that can lead to better user experiences.

Вештини

Design thinking

Wireframing and UI design

Problem-solving

Prototyping and testing

Adobe Suite

Figma

Product Design

UX/UI Designer

UX/UI Designer with focus on building user centered designs. My passion is in product design as I strive for continuous improvement that can lead to better user experiences.

Искуство

Portfolio
                    list
Dot

03/ 2023

UX UI Design for Desk Accounting

Student Project

I worked on UX UI Design for a client from Chicago. The client was a Accounting Agency which wanted a convertible website where clients can choose from a variety of package options.

Timeframe (Brief to design): 20 days Changes: 4 hours

Dot

04/ 2023

Design Hackathon for Global Entrepreneurship Week North Macedonia

Студентски проект

I worked on a Design for a community page for GEW.

Timeframe (Brief to design): 20 days Changes: 4 hours

Dot

02/ 2022

UX UI Design for Fitness Product App

Студентски проект

Како дел од проектот мојата задача беше да поставам Гугл таг на леднинг страна, за да можат да се тракираат евенти во GA4 и UA. Потоа лансирав display кампањи и ги оптимизирав за конверзии. Резултатот беше 300 долари и 105 конверзии.

Timeframe (Brief to design): 30 days Changes: 2 days

Спринт на реални проекти на последната група

По завршувањето на предавањата студентите започнуваат со задолжителен 6 неделен спринт на 5 реални проекти со сите ментори на Академијата

Време

Проект

Резултати

1 недела

Conversion Rate Optimization Проект 
Промена на постоечки елементи на лендинг страна

Види Case Study

2,5 недели

Бриф од надворешен клиент дизајн на мобилна апликација за B2B апликација 

Види Case Study

2 недела

Бриф од надворешен клиент за дизајн на лендинг страна 

Види Case Study

1,5 недела

Бриф од надворешен странски клиент за редизајн на посточека веб страна  

Види Case Study

Бонус проект

Бриф од клиент за дизајн на лендинг страна за услужен бизнис   

Види Case Study

Реални проекти направени во текот на Академијата

UX/UI Design for Accounting company -
Enterpreneur.com

By Marija Velkovska

UX/UI design for a Job Search App

By Marija Korunoska

UX/UI Design for Data Analytics - Creative Hub Macedonia

By Maja Koleska

UX/UI Design for a Digital Children’s Book Library - Boksi

By Mila Stojkovic

UX/UI design for a handyman app - Mista

By Mila Stojkovic

UX/UI design for a Food Sharing App -
Foodpik

By Marija Korunoska

Работа во Тимови со Front-End и Маркетинг

Team Project

Time to project: 10 дена

User Research: 2 дена

Дизајн: 7 дена десктоп верзија / 3 дена мобилна верзија

Промени со девелопер: 4 дена

Работа со маркетер: 6 дена

Прочитај детално

Time to project: 15 дена

User Research: 3 дена

Дизајн: 7 дена десктоп верзија / 2 дена мобилна верзија

Промени со девелопер: 7 дена

Работа со маркетер: 4 дена

Прочитај детално
Team Project

Фидбек од Клиент

 • Feedback
  Backticks

  The website looks awesome and runs very well! Amazing jobs by the team 💪

  Big thank you from TechFlo to the entire team of UX UI designers that worked on the project!

  Link to Project

  Backthicks

  Nick Jackson , kо-основач на TechFlo

 • Feedback
  Backticks

  Одличен и експресно завршен проект за креирање на B2B апликација. Огромно благодарам на тимот на UX UI дизајнери за работата. Прецизен, јасен и одличен дизајн.

  Link to Project

  Backthicks

  Ангел Панов, , основач Feraco.si

 • Feedback
  Backticks

  Со Креатив Хаб работевме на UX/UI дизајн на нашата веб страна и на брендинг. Добивме 5 понудени решенија, од кои избравме едно и побаравме доработка со промена на некои елементи. Кога го добивме финалното UX/UI решение си рековме “Ќе имаме најдобра веб страна!

  Link to Project

  Backthicks

  Филип Стојменоски , основач Desk Accounting, Chicago, Illinois

 • Feedback
  Backticks

  Она што студентите на Creative Hub го направија беше одличен редизајн процес на веб страните на 5 македонски компании. Ова е прва соработка на Владата на Република Словенија со центар како Creative Hub и ние сме особено горди на проектот

  Backthicks

  проф. Д-р Милан Јазбец , Амбасадор на Р.Словенија во Р.Македонија

 • Feedback
  Backticks

  Ни беше задоволство што бевме дел од овој настан и што Академијата Creative Hub не одбра да учествуваме. Прекрасна беше презентацијата на студентите и дизјанот кој го имаа направено и секако дека ќе ги примениме во иднина.

  Backthicks

  Лидија Марковски , опственик на Марковски Сувернири

 • Стажирање во Мајами


  „Во изминатите 10 дена гостин во Мајами ми е најдобриот студент на Академијата за UX UI Марија Коруноска!

  Покрај искуството кое го стекна на реалните проекти на Академијата, во изминатите 10 дена имаше можност да учи од мене како ментор, да црпи знаења од моето искуство и да работи со мене на стратегија и истата да ја преточи во дизајн искуство кое ќе конвертира клиенти.

  Кога ќе ме праша некој за визијата на Creative Hub Macedonia Creative Hub Kosovo секогаш сонував да имам компанија која ќе ги надмине очекувањата на клиентите.

  Компанија која ќе им покаже дека се е возможно и ќе им даде можност да бидат дел од неа во Македонија, САД и Косово.”

  Аријана Коскарова, ко-основач на Creative Hub

  Student
 • Employer Feedback


  Mentor and student

  Александра Милошеска, студент 2021

  „Александра беше еден од најдобрите студенти во 2021 година. Започна кај нас веднаш по завршувањето на Академијата, под менторство на нашиот сениор дизајнер. Александра ја направи веб страната за Косово како и веб апликација за платформа за рентање на јахти Yacht N’Go.“

  Employer Feedback
 • Employer Feedback


  Mentor and student

  Марија Стојковска, студент 2022

  „Во текот на Академијата, Марија се истакнуваше како еден од најдобрите студенти, и затоа ја земавме да работи на UX UI проект во Creative Hub. Сакавме да стекне реално исксутво и да работи во тим со сениор дизајнер, маркетер и фронт-енд девелопер.“

  А за искуството на Марија на праксата прочитајте тука.

  Employer feedback
 • Employer Feedback


  Mentor and student

  Фросина Колевска, студент 2020 2021

  „На Фросе и беше потребна пракса за да стекне самодоверба по завршувањето на Академијата. И дадовме шанса да стекне искуство кај нас.

  Во текот на праксата Фросе работеше на дизајн на Creative Hub Форум. “

  Employer Feedback

Избери ја програмата која најмногу ти одговара

Само Академија

*Научи вештини за најдобра цена, заштеди пари и сам најди работа!

1799€ / 1499
Промотивна цена до 5ти август

+ бесплатен UX UI воведен курс

+ Курс за вработување *Спреми го CVто, оптимизирај го Behance профилот, научи како да одговараш на прашања за интервју и самиот аплицирај на работни понуди!

+ неделен newsletter со понуди за работа

9 месеци програма!

или разговарај со поранешен студент

Creative Hub Student

Mила
Алумни на Cамо Академија ‘23

ЕУ Сертифицирана

*Добиј ЕУ признаена диплома и продолжи да студираш или живееш во Европа

2100€ / 1799
Промотивна цена до 5ти август

Се од Само Академија + Bonus Pack

+ курс за поставување на твојот фриленс профил

+ 1 Фриленс проект за реален клиент ( опционално )

ЕУ Диплома

Само уште една група

до крајот на годината!

или разговарај со поранешен студент

Creative Hub Student

Марија
Алумни на ЕУ Академија ‘23

Академија + Работа

Стекни искуство преку програмата за стажирање и нашите регрутери ќе те препорачаат на компаниите со кои соработуваме!

Money back

3750€

Се од ЕУ програма + 40 часа месечно, 3 месеци стажирање како дел од UX UI тим

+ 50 часови 1 на 1 со Senior UX/UI дизајнер, кој ќе ти посвети време само на тебе за фидбек и насока

Добиј задачи и дневен фидбек за твојот дизајн + сертификат за 3 месечно стажирање

ЕУ Диплома

Поради индивидуалната работа со ментор и посветеноста овој тип на програма прима само 3 студенти годишно.

Регистрирај се денес и плати прва рата за да го резервираш твоето место.
12 месеци програма!

или разговарај со

Creative Hub Student

Марија
Алумни на Забрзана Академија ‘23

Вклучено и:

Check

Mаркетинг за UX UI Designers

Check

Conversion Rate Optimization Курс

Check

Месечен извештај за твојот прогрес

Check

UX Design in a real world - Reading UX UI Client Briefs

Check

Case Study Writing - Анализа на Case Study

Како ќе стекнеш реално искуство?

5 Реални проекти

Самостојна работа со твоите предавачи
 • Индивидуална работа
 • Секојдневна поддршка од предавачите во Slack група
 • Менторски фидбек и анализа за секој код
 • Проекти за во Behance
 • Линкедин препорака од предавачите за најдобро рангираните студенти

Хакатон со компанија од САД

Работи на проект за странска компанија и стекни клиентско искуство
 • Во текот на хакатонот вежбај акаунт менаџмент вештини во комуникација со клиенти од САД
 • Работи во тим со твоите колеги и добиј фидбек за решение
 • Проект за во Behance
 • Линкедин препорака од клиентите

In-house Project-week со македонска компанија

Работи на проект за македонска компанија и стекни клиентско искуство
 • Real-world сценарио и работа во тим
 • Вежбај акаунт менаџмент вештини во менаџирање со клиенти
 • Вмрежување и градење контакти со индустријата
 • Менторски фидбек и избор на најдобар дизајн
 • Проект за во Behance
 • Сертификат за учество

Хакатон со TechFlorida - Линк до финалниот дизајн на студентите Марија Коруноска, Христијан Колев, Мила Стојковиќ, Маја Колевска и Марија Велкова

techfloproject.creativehub.mk

Techflow

Хакатон со TechFlorida - Линк до финалниот дизајн на студентите Марија Коруноска, Христијан Колев, Мила Стојковиќ, Маја Колевска и Марија Велкова

techfloproject.creativehub.mk

Techflow

Калкулатор за Поврат на инвестиција

*Пресметај колку брзо ќе ја повратиш инвестицијата во твоето образование!

Избери Академија

Почетна Плата

Поврат на инвестиција (месеци)

3

Диплома


Врз основа на програмата што ќе ја изберат студентите во Creative Hub можат да се стекнат со Creative Hub сертификат или со ЕУ Додаток на диплома со ЕКТС кредити

Diploma

Creative Hub Сертификат
Се издава на студентите на сите програми


 • Ова е идеален избор за студенти на кои дипломата не им е значајна и сакаат само да стекнат вештини.
 • Нашиот совет до студентите е да го објават нивниот Сертификат на Линкедин и да го додадат во делот за образование, за подобро да ги истакнат нивните вештини.
Diploma

ЕУ Диплома со ЕКТС кредити
Се издава на студенти од ЕУ Сертифицирана програма и студенти на Забрзаната програма


 • ЕУ додаток на диплома со ЕКТС кредити го следи моделот на Европска Комисија за неформално образование.
 • Додатокот на диплома содржи детални информации за студентот, програмата, вкупниот број на часови, и ЕКТС кредити со кој студентот се стекнал по завршување на програмата.
 • Ги советуваме студентите кои планираат да го продолжат своето образование и кариера во ЕУ да изберат програма што ја содржи оваа диплома.
 • Оваа ЕУ Диплома е признаена од Универзитетите во Европа како дополнителни кредити при упис на апликацијата на студентот.

Резервирај го твоето место по ПРОМОТИВНА ПОНУДА цена!

Контактирај го нашиот координатор денес и ќе ти дадеме 5 причини зошто UX UI e одлична кариера за тебе покрај ГАРАНТИРАНА РАБОТА, вештини и спринт на реални проекти.

*Воедно, договори се за твојот план за плаќање од 5300 мкд месечно

Добиј плус и:

 • Предавање за Основи на UX/UI Дизајн
 • Покана за следниот invite-only Job Guarantee Webinar.

Learning advisor

Тие направија промена во својата кариера,
можеш и TИ!

 • Hired
  Students

  Марија Стојковска

  Junior Product Designer
  @Native Teams

  „Додека сè уште се приближував до крајот на мојата UX/UI академија при Creative Hub, ја добив мојата прва работа за академијата.“

  Emoji
 • Hired
  Students

  Александра Алексова

  UX/UI Designer
  @Echo

  „Најмногу ми се допадна Обуката за вработување на крајот на Академијата бидејќи навистина не научи како треба да ни изгледа CV, портофолио, LinkediN профил. Почнавме да аплицираме на последните часови на програмата.“

  Emoji
 • Hired
  Students

  Антониј Ацески

  Web Designer
  @EPP Communications

  „Разликата помеѓу факултет и Creative Hub е практичното и применливото знаење што го добив тука. Преку Creative Hub бев повикан на неколку интервјуа и како резултат на сето тоа ја добив првата работа како UX/UI дизајнер.“

  Emoji
 • Hired
  Students

  Фросина Колевска

  Web Editor
  @Kreativna Misla

  „Трагајќи по брзорастечка кариера се сретнав со успешни приказни од Академијата за UX/UI дизајн, се запишав и успешно ја завршив. Стекнатите вештини ги утврдив на платена пракса во Creative Hub и можност за стекнување самодоверба преку работа со ментор од академијата.“

 • Hired
  Students

  Александра Перкова

  UX/UI Designer
  @Echo

  “Се организираат и работилници и хакатони, каде што може да се искуси работа во група, соработка со колеги дизајнери и девелопери, да се стекне искуство во презентирање пред клиенти.”

 • Hired
  Students

  Благоја Ристески

  UI Designer
  @Product DNA

  „Мотивот за да се запишам на UX/UI Академијата ми беше да ги надоградам своите вештини, за да бидам уште подобар од тоа што сум сега. Предавачите безрезервно се залагаат за да ни помогнат и поддржат во процесот на учење.“

  emoji

Избери Академија што ја ГАРАНТИРА твојата работа!

учење

Стекни вештини.

реални проекти

Валидирај ги стекнатите вештини преку реални проекти.

работа

Поврати ја инвестицијата во првите 3 месеци.

Аплицирај сега за Академија и добиј бонус бесплатно предавање!

Предавање за Основи на UX/UI Дизајн

Научи кои се разликите помеѓу UX и UI, и започни ја својата кариера како UX/UI дизајнер.

Регистрирај се денес!


*Цените се зголемуваат наскоро!

Со кликнување на копчето ‘‘Аплицирај‘‘ се согласувам и давам одобрение Креативе Хуб ДООЕЛ - Скопје да ги користи и да врши обработка на моите лични податоци, како и да ги чува во збирката на лични податоци за потребите на процесот за членување во здружението се додека има потреба од нив, по што ќе бидат избришани/уништени во согласност со Законот за заштита на личните податоци. Го задржувам правото во секое време повлекувањето на согласноста да го дадам во писмена форма.

* Аплицирај сега и добиј го бесплатно предавањето за Основи на UX/UI Дизајн!

Се пријавуваш за:

Enroll

32 недели предавања со ментор


Enroll

6 неделен спринт на реални проекти


Enroll

Гарантирана работа


Enroll

Бонус Материјали вклучени во програмата


Featured in


Logos Logos

© Copyright 2023 Creative Hub | Skopje / Pristina / Miami | | contact@cretivehub.mk / + 389 71 214 849 Политика за приватност | Општи правила и услови