Академии
Кариера
Платформа за вработување
Кампус: Македонија

Академија за UX/UI: Fast Track

Level up со #FAST-TRACK ( Забрзана) програма

1 на 1 индивидуални часови со ментор

предавања се на македонски јазик

За оние кои саакаат по завршувањето на Академијата да бидат чекор поблиску до нивниот Professional Level.

Забрзана програма на која ќе работиш со ментор самостојно 2 пати неделно на дополнителни реални проекти и продлабочени проблеми и задачи.

Освен она што се учи на самата Академија, ќе научиш и како дигиталниот маркетинг се преплетува со UX/UI сферата и како подобро да ги менаџираш твоите проекти и да им пристапиш и комуницираш со клиентите.

Твојата компанија може да ти го плати студирањето

Примарна цел на компанијата е да оствари приход. Приходот се остварува преку работата на луѓето како тебе кои секојдневно работат за компанијата.

Arijana

Затоа те охрабруваме да го исконтактираш нашиот координатор Стојанчо тука за тоа како да и пристапиш на твојата компанија и да ги претставиш бенефитите од нивната инвестиција во тебе.

Што добиваш?

Thick

Пракса и Академија истовремено

Thick

Индивидуални 1 на 1 часови (менторските часови се одвиваат онлајн, дополнително паралелно со Академијата)

Thick

4 часа неделно, 22 недели ( флексибилно време на закажување со менторот

Thick

Ќе работиш како дел од вистински тим

Thick

Усоврши ги знаењата во градење на функционални веб страни, со користење познавања од UX UI, Digital Marketing & Front-end

Ментори на академијата

Аријана Коскарова.

Маркетинг директор и ко-основач на Creative Hub, член на Forbes Business Council, менаџер на Creative Hub Miami.

Creative Hub CTO

Александра Милошеска

Магистер по архитектура кој го пренасочи своето знаење, креативност и стратегиско размислување во UX/UI сферата. 3 години искуство во креативната индустрија со visual, graphic & UX/UI дизајн.

Имаш прашања? Закажи разговор со менторот.

Тука
Creative Hub CTO

Аријана Коскарова.

Маркетинг директор и ко-основач на Creative Hub, член на Forbes Business Council, менаџер на Creative Hub Miami.

Имаш прашања? Закажи разговор со менторот.

Тука

Јави се кај нас и информирај се повеќе

Phone +389 71 214 849